Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ministrul austriac Hartwig Loeger: Italia este noua Grecie

Hotnews Hotnews,
 Ministrul austriac Hartwig Loeger: Italia este noua Grecie

Noi polemici intre Austria si Italia: dupa cancelarul Kurz, care a invitat Italia sa respecte normele europene si sa reduca in mod activ datoria enorma, a sosit randul ministrului austriac al finantelor, Hartwig Loger oVP) care, intr-un comunicat de presa trimis in ajunul Eurogrupului, a comentat cuvintele vicepremierului Matteo Salvini, potrivit Rai News si Rador. continuă pe Hotnews

PENTRU A REDUCE RATA SOMAJULUI: Salvini afirma ca Italia este pregatita sa ignore regulile bugetare ale UE

Italia este pregatita sa ignore regulile bugetare ale Uniunii Europene pentru a stimula astfel ocuparea fortei de munca, a declarat ieri vicepremierul Matteo Salvini, citat de Reuters.

Salvini spune ca Italia este pregatita sa ignore regulile bugetare ale UE pentru a reduce rata somajului

Italia este pregatita sa ignore regulile bugetare ale Uniunii Europene pentru a stimula astfel ocuparea fortei de munca, a declarat marti vicepremierul Matteo Salvini, potrivit Agerpres.

MINISTRUL SANATATII, DESPRE LEGEA VACCINARII: Este nevoie sa avem in lege cuvantul obligativitate

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, ieri seara, ca este nevoie de consens pentru adoptarea Legii vaccinarii, intrucat documentul va afecta sanatatea populatiei. Ministrul Sanatatii sustine ca este nevoie ca legea sa stabileasca obligativitatea vaccinarii, si nu a informarii, in caz contrar problema nefiind rezolvata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )