Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ministrul Daea, dupa ce a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Daea, dupa ce a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj

Premierul Mihai Tudose l-a ironizat, astazi, pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, la inceputul sedintei Executivului, pe ordinea de zi fiind un proiect de hotarare pentru aprobarea unui ajutor de sustinere a crescatorilor de ovine pentru comercializarea lanii. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul il ironizeaza pe ministrul Daea: Dupa ce a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj

Premierul Mihai Tudose l-a ironizat pe ministrul agriculturii, Petre Daea, chiar in cadrul sedintei de Guvern de joi. Pe ordinea de zi avem un punct al domnului ministru Daea, care dupa ce a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj. Este un ajutor de minimis pentru lana, a afirmat Mihai Tudose. Petre Daea a dorit sa spuna ceva pe aceasta tema, insa premierul nu l-a lasat. Nu, nu mai luati cuvantul, lasati, dar inchidem cu oaia, a spus premierul.

Premierul Mihai Tudose: Ministrul Daea, dupa ce a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj

Premierul Mihai Tudose a remarcat joi ca pe ordinea de zi a sedintei de Guvern se afla si un punct venit de la Ministerul Agriculturii, respectiv un ajutor de minimis pentru lana,.

Petre Daea, ironizat de premierul Tudose: Dupa ce a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj

Sedinta de guvern de joi a fost marcata de un moment de ironie indreptat spre ministrul Agriculturii, Petre Daea. Cum pe ordinea de zi era un proiect de hotarare pentru aprobarea unui ajutor de sustinere a crescatorilor de ovine pentru comercializarea lanii, Tudose a afirmat ca Petre Daea dupa ce a terminat tot ce putea cu oaia, a ajuns la ambalaj.

Premierul Tudose l-a ironizat pe ministrul Agriculturii, la inceputul sedintei de Guvern: Daea, dupa ce incheiat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj

Premierul Mihai Tudose l-a ironizat, joi, pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, la inceputul sedintei de Guvern din aceasta saptamana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )