Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ministrul delegat pentru Energie: Listarea Electrica se va face la o limita de pret cuprinsa intre 11 lei/actiune si 13,5 lei actiune/Trebuie sa obtinem minim 435 milioane euro

Hotnews Hotnews,
 Ministrul delegat pentru Energie: Listarea Electrica se va face la o limita de pret cuprinsa intre 11 lei/actiune si 13,5 lei actiune/Trebuie sa obtinem minim 435 milioane euro

Statul trebuie sa obtina minim 435 milioane de euro in urma procesului de subscriere a actiunilor Electrica. Aceasta este limita necesara pentru ca pachetul de 51% de la Electrica sa poata fi listat de bursa, a anuntat ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, la finalul sedintei de Guvern in care a fost aprobata o Hotarare de Guvern privind privatizarea companiei energetice. Hotararea de Guvern prevede o limita de pret pentru listare intre 11 lei/actiune minim) si 13,5 lei/actiune maxim). continuă pe Hotnews

Guvernul stimuleaza exporturile de energie electrica prin anularea taxei de cogenerare

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu a anuntat scutirea de la plata taxei de cogenerare pentru exporturile de energie electrica din Romania, incepand cu 1 iulie.

Exporturile de energie electrica vor fi scutite, de la 1 iulie, de plata taxei de cogenerare. Producatorii termo ar putea beneficia de masura

Exporturile de energie electrica din Romania vor fi scutite, incepand cu 1 iulie, de plata taxei de cogenerare, a anuntat Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie.

Statul nu va mai avea obligatia de a constitui stocuri de produse petroliere, ci doar companiile private

Guvernul a adoptat miercuri o Hotarare de Guvern potrivit careia obligatia de a constitui stocuri de titei si produse petroliere va reveni doar companiilor private, a anuntat ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu. Astfel, statul se retrage din aceasta obligatie.

Guvernul a aprobat un proiect de Ordonanta de Urgenta prin care obliga producatorii si furnizorii sa tranzactioneze o parte din gaze pe bursa

Guvernul a aprobat miercuri un proiect de Ordonanta de urgenta care obliga producatorii, intr-o prima faza, si apoi furnizorii, sa tranzactioneze un anumit volum de gaze pe bursa, intr-un mod transparent si centralizat, a anuntat ministrul delegat pentru energie, Razvan Nicolescu. Acesta a precizat ca producatorii vor avea aceasta obligatie incepand cu 1 iulie. Pentru furnizori, prevederea este valabila de la inceputul lui 2015. Volumul care va fi tranzactionat pe bursa urmeaza sa fie stabilit zilele urmatoare de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE). Proiectul de act normativ prevedea in forma initiala si liberalizarea totala a pietei gazelor in cazul consumatorilor non-casnici incepand cu 1 iulie, insa aceasta nu a mai fost aprobata.

Enel: Am respectat prevederile din contractele de privatizare pentru fostele filiale Electrica

Enel reitereaza faptul ca a respectat intocmai toate prevederile din contractele de privatizare pentru fostele filiale Electrica pe care le-a achizitionat in Romania, transmite un comunicat al companiei remis astazi redactiei, ca raspuns la informatiile aparute astazi in presa.

Exporturile de energie electrica vor fi scutite, de la 1 iulie, de plata taxei de cogenerare

Guvernul a aprobat un proiect de Hotarare de Guvern privind eliminarea taxei de cogenerare pentru exporturile de energie electrica. Acestea vor fi scutite, incepand cu 1 iulie, de plata taxei de cogenerare, a anuntat ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, la finalul sedintei de Guvern.

11 lei/actiune, pretul minim pentru Electrica

Compania Electrica va fi listata la bursa la un pret minim de 11 lei/actiune si la unul maxim de 13,5 lei/actiune, a anuntat astazi ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu.

Electrica scoate la vanzare 51% din actiuni

Oferta publica initiala prin care Electrica scoate la vanzare pe bursa 51% din actiuni incepe la preturi cuprinse intre 11 lei/titlu si 13,5 lei/titlu, compania vizand sa atraga minimum 435 milioane euro, potrivit ministrului delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu.

Statul a anuntat pretul privatizarii Electrica. IPO-ul poate ajunge la 435 mil. euro

Oferta publica initiala prin care Electrica scoate la vanzare pe bursa 51% din actiuni incepe la preturi cuprinse intre 11 lei/titlu si 13,5 lei/titlu, compania vizand sa atraga minim 435 milioane euro, potrivit ministrului delegat pentru Energie,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )