Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul din noul guvern care promite sa vina la serviciu cu bicicleta. Ce pregateste pentru angajati

B1 B1,
Ministrul din noul guvern care promite sa vina la serviciu cu bicicleta. Ce pregateste pentru angajati

Coalitia de guvernare formata din PNL, USR PLUS si UDMR aduce noi oameni in executiv, dar si noi viziuni si comportamente. Dupa ani de zile in care bicicleta a fost promovata doar verbal de alesii poporului, un. continuă pe B1

Florin Citu: Bugetul pe 2021 va fi prezentat de noul Guvern. Ce se va intampla cu salariul minim

Bugetul pentru anul viitor va fi definitivat de noul Guvern, a declarat, duminica, ministrul Finantelor, Florin Citu, candidat al PNL pentru functia de premier, care a precizat ca, dupa ce vor fi finalizate negocierile pentru coalitia majoritara, se vor cunoaste si proiectele noi si se vor face cateva realocari pentru anul viitor, potrivit Agerpres.

Ce parere are CTP despre ministrii vehiculati pentru noul Guvern. Cine nu are ce cauta la Palatul Victoria, in opinia gazetarului

Gazetarul Cristian Tudor Popescu este de parere ca noul Guvern contine numiri bune, dar si nume care, in opinia lui, nu au ce cauta in Executiv.

PSD: Daca va ingheta salariul minim, noul Guvern isi va incepe mandatul cu o mare inselaciune

PSD sustine ca noul Guvern, in cazul in care va decide inghetarea salariului minim pe economie, isi va incepe mandatul cu o mare inselaciune.

PSD: Noul Guvern isi va incepe mandatul cu o mare inselaciune daca va ingheta salariul minim. O astfel de hotarare ar fi catastrofala

PSD a transmis, luni, ca daca noul Guvern va ingheta salariul minim, asa cum acuza sindicatele, atunci isi va incepe mandatul cu o mare inselaciune. Social-democratii avertizeaza ca o astfel de masura va.

PNL, USR PLUS si UDMR au decis cine va face parte din noul cabinet

PNL si USR PLUS au stabilit ieri seara listele cu ministri care vor face parte din viitorul Guvern condus de Florin Citu. UDMR a luat aceasta decizie inca de luni seara, relateaza Digi24.

Ultima ora. Gheorghe Turda este infectat cu noul coronavirus. Care este starea indragitului intrepret de muzica populara

Indragitul cantaret de muzica populara, Gheorghe Turda, a anuntat ca s-a infectat cu COVID-19. Acesta a aflat vestea soc de la medici, dupa sosirea rezultetlor testului pe care l-a efectutat sambata. Familia sa a fost foarte speriata, dar ulterior, frica s-a mai domolit. De unde s-a infectat cantaretul Potrivit primelor sale declaratii, Gheorghe Turda se .

CORONAVIRUS |Mexic si Chile, primele tari din America Latina care demareaza campania de vaccinare anti-Covid-19

Joi, Mexic si Chile au devenit primele tari din America Latina care au demarat vaccinarea populatiei impotriva noului coronavirusului. Mai exact, in Mexic, debutul campaniei a fost difuzat in direct in.

Klaus Iohannis: Noul Parlament, noul Guvern, alaturi de mine si de toate autoritatile statului vom face ce am promis. S-a inchis ciclul de campanii si alegeri in care ne-am angajat si am promis. La treaba! (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut un discurs in finalul ceremoniei desfasurate miercuri la Palatul Cotroceni, in care membrii noului Guvern au depus juramantul de investitura. Va felicit s.

SURSE: Dan Vilceanu, viitorul ministru al Finantelor in noul Guvern Citu

Potrivit unor surse citate de Antena 3, Dan Vilceanu ar putea fi noul ministru de Finante, in viitorul guvern condus de Florin Citu. SURSE: Dan Vilceanu, viitorul ministru al Finantelor in noul Guver.

KLAUS IOHANNIS, CATRE NOUL GUVERN: La treaba!

Membrii Guvernului condus de Florin Citu au depus, miercuri seara, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura, ocazie cu care presedintele Klaus Iohannis a vorbit pe scurt despre obiectivele noii echipe de la Palatul Victoria.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )