Libnet.ro
UNICEF

07:46

Ministrul Finantelor: Cel putin 2.000 de bonuri fiscale, castigatoare la loterie. Cand are loc urmatoarea extragere

România Liberă România Liberă,
Ministrul Finantelor: Cel putin 2.000 de bonuri fiscale, castigatoare la loterie. Cand are loc urmatoarea extragere

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a precizat marti, pentru B1 TV, ca au fost cel putin 2. 000 de castigatori la Loteria bonurilor fiscale. continuă pe România Liberă

Ministrul Finantelor: Cel putin 2.000 de bonuri fiscale, castigatoare la loterie. Urmatoarea extragere va avea loc in luna iunie (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a vorbit marti, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV, despre extragerea organizata luni la loteria bonurilor fiscale, precizand ca, potrivit estimarilor.

Un aradean a adunat peste 1.500 bonuri fiscale din cosuri de gunoi. 23 sunt castigatoare la loterie

Un aradean de 43 de ani, care are sase copii si lucreaza doar doua luni pe an, cand construieste sobe de teracota, a adunat din cosurile de gunoi ale unor magazine peste 1. 500 de bonuri fiscale, 23 dintre acestea fiind castigatoare la Loteria bonurilor fiscale, transmite Mediafax.

Un aradean a adunat peste 1.500 bonuri fiscale din cosuri de gunoi. Dintre acestea, 23 sunt castigatoare la loterie

Un aradean de 43 de ani a adunat din cosurile de gunoi ale unor magazine peste 1. 500 de bonuri fiscale, 23 dintre acestea fiind castigatoare la Loteria bonurilor fiscale, scrie Mediafax. Constantin Lungu este din.

Un milion de lei premii la LOTERIA FISCALA. Care sunt bonurile fiscale castigatoare la prima extragere

30- Persoanele care detin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori intre 6,00 lei si 6,99 lei, se pot prezenta in urmatoarele 30 de zile la unitatile ANAF, cu bonurile in.

Amnesty International: Cel putin 2.000 de femei si fete rapite de Boko Haram in Nigeria

Gruparea islamista armata Boko Haram a rapit cel putin 2. 000 de femei si fete in Nigeria de la inceputul anului trecut si pana in prezent, potrivit unor estimari ale prestigioasei organizatii in domeniul .

Cel putin 20 muncitori, ucisi intr-un atac terorist in Pakistan

Persoane inarmate au atacat sambata dimineata o tabara de muncitori in provincia pakistaneza Balucistan sud-vest) si au ucis cel putin 20 de persoane, potrivit unor oficiali, relateaza DPA in pagina electronica.

Cel putin 20 de raniti dupa iesirea de pe pista a unui avion de pasageri

Cel putin 20 de persoane au fost ranite dupa ce un avion de tip Airbus A320 a derapat si a iesit de pe pista, marti, in cursul aterizarii pe un aeroport din orasul nipon Hiroshima, informeaza NBC News. Avionul.

Incendii de vegetatie in Siberia. Cel putin 15 morti si peste 500 de raniti

Cel putin 15 persoane si-au pierdut viata si peste 500 au fost ranite in urma unui puternic incendiu de vegetatie, in Siberia. Zone intinse au fost distruse si aproximativ 30 de sate au fost afectate.

Afganistan: Cel putin 18 militari afgani au fost ucisi de insurgentii talibani, intr-un atac asupra unei baze militare

Cel putin 18 militari afgani au fost ucisi de insurgentii talibani, intr-un atac care a vizat o baza militara, potrivit unor surse locale, citate de agentia AP. Aproximativ 250 de talibani au atacat baza militara.

Cel putin noua morti dupa scufundarea unei ambarcatiuni cu imigranti in Marea Mediterana

Cel putin noua imigranti nord-africani au murit inecati, iar alti 144 au fost salvati de autoritatile italiene dupa ce o ambarcatiune care venea din Libia s-a scufundat in Marea Mediterana, in sudul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )