Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ministrul german de Externe: Partile implicate in criza din Ucraina trebuie sa evite amplificarea tensiunilor

România Liberă România Liberă,
Ministrul german de Externe: Partile implicate in criza din Ucraina trebuie sa evite amplificarea tensiunilor

Ministrul german de Externe Frank-Walter Steinmeier a recomandat ca partile implicate in conflictul din estul Ucrainei sa evite actiunile care ar amplifica tensiunile, a recomandat ministrul german de Externe, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Germania nu vede o solutie militara pentru criza din Ucraina

Criza din Ucraina nu are si nu poate avea o solutie militara, a declarat astazi ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier foto). Partile implicate in conflict trebuie sa evite orice demers care ar.

Bogdan Aurescu, va face marti o vizita in Marea Britanie: Ministrul de Externe va sustine un discurs despre semnificatia scutului de la Deveselu

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, va efectua marti o vizita in Marea Britanie, unde se va intalni cu omologul sau Philip Hammond, precum si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti, informeaza MAE. Pe.

Ministrul de Externe va face, maine, o vizita in Marea Britanie

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, va efectua, maine, o vizita in Marea Britanie, in cadrul careia se va intalni cu omologul britanic, Philip Hammond, si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti din aceasta tara si va sustine un discurs despre semnificatia scutului de la Deveselu, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Ministrul de Externe, in vizita oficiala la Londra. Care este subiectul important de pe agenda

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, se va intalni marti cu omologul britanic, Philip Hammond, si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti din Marea Britanie. Acesta va sustine un discurs despre.

General NATO, despre situatia din Ucraina: Trebuie analizate toate optiunile

Alianta Nord-Atlantica se arata preocupata de situatia din estul Ucrainei, motiv pentru care subliniaza ca trebuie analizate toate optiunile, inclusiv cea a trimiterii de armament defensiv, a declarat comandantul fortelor NATO din Europa, generalul american Philip Breedlove, conform Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )