Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ministrul de Interne, despre situatia de la ISU Dolj, unde peste 100 de cadre ar fi rude intre ele: S-ar putea sa fie epidemie. Vor fi controale si in alte judete

Hotnews Hotnews,
 Ministrul de Interne, despre situatia de la ISU Dolj, unde peste 100 de cadre ar fi rude intre ele: S-ar putea sa fie epidemie. Vor fi controale si in alte judete

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat luni ca va face verificari si la alte inspectorate pentru situatii de urgenta din tara, nu doar in Dolj, acolo unde peste 100 de cadre ar fi rude intre ele. S-ar putea ca aceasta epidemie sa fie in toata tara, a declarat Vela. continuă pe Hotnews

Marcel Vela trimite Corpul de Control la ISU Dolj, unde ar fi angajate 101 cadre militare, rude intre ele

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca va trimite Corpul de Control la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dolj, unde 101 cadre militare angajate ar fi rude intre ele. Summary.

Marcel Vela cere control la ISU Dolj pentru a verifica daca sunt 101 angajati cu grade de rudenie

Ministrul de interne Marcel Vela a anuntat ca trimite Corpul de Control la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Dolj pentru a afla daca este adevarat ca peste 100 de angajati din unitate au diferite grade de rudenie intre ei si daca se impun sanctiuni, scrie Mediafax. Reprezentantii ISU spun ca nu cunosc cifra exacta, insa este posibil sa fie reala.

Vela anunta verificari in mai multe judete, dupa ce s-a descoperit ca la ISU Dolj 101 cadre militare sunt rude: S-ar putea ca aceasta epidemie sa fie in toata tara (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul de Interne, a anuntatca se vor face verificari in mai multe judete, dupa ce presa a relatat ca la ISU Dolj 101 de cadre militare angajate sunt rude intre ele. Ministrul a mai preci.

Ministrul Internelor trimite Corpul de control la ISU Dolj dupa ce s-a descoperit ca 101 cadre militare angajate acolo sunt rude. Vela: Ca om, nu mi se pare corect, ca ministru trebuie sa gasesc argumente juridice ca sa pot interveni (VIDEO)

Ancheta de amploare la ISU Dolj, dupa ce sefii Pompierilor au descoperit ca in cadrul institutiei sunt angajate 101 cadre militare care au diferite grade de rudenie intre ele, informeaza Libertatea. Cap.

Ion Ceban, despre situatia pasajelor subterane: Cineva le ia in arenda de la Primarie si le da in subarenda de zece ori mai scump

Primarul municipiului Chisinau, Ion Ceban, sustine ca si-a pus mainele in cap cand a aflat care este situatia trecerilor pietonale subterane din Capitala. Edilul a declarat luni, 13 ianuarie, la sedinta saptamanala a Primariei, ca cineva a luat in arenda de la Primarie toate pasajele subterane si le da in subarenda la zeci de agenti economici la un pret de zece ori mai mare.

Mircea Rednic, despre situatia in care a ajuns Dinamo: intrebati-i pe barbatii care au ramas acolo, ca muierile au plecat si au ramas barbatii

Antrenorul echipei Poli Iasi, Mircea Rednic, i-a criticat pe conducatorii FC Dinamo pentru situatia in care a ajuns fosta lui echipa.

Ministrul Mediului despre vinieta Oxigen: inteleg, din discutiile din Capitala, ca e prost implementata

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat, referitor la vinieta Oxigen, ca, din discutiile care au loc in Capitala, este un proiect prost implementat, dar ca este una dintre masurile ce ar putea reduce valorile poluarii din centrul orasului, potrivit Mediafax.

Ce spune ministrul Transporturilor despre Autostrada Sibiu-Pitesti: Guvernul PSD nu a raspuns solicitarilor Comisiei Europene

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat luni ca autostrada Sibiu - Pitesti se va realiza si ca va fi transmis un raspuns Comisiei Europene cu privire la clarificarile solicitate.

Ministrul Sanatatii, despre Cristina Topescu:Nu-mi vine sa cred ca s-a stins, singura si in tacere

Ministrul Sanatatii Victor Costache afirma despre jurnalista Cristina Topescu, care era membru in echipa de comunicare a minsiterului era un profesionist desavarsit.

Ministrul Energiei, despre schimbarea lui Sevil Shhaideh din Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom: O persoana cu abordari discutabile si care a facut parte dintr-o guvernare care a adus grave prejudicii economiei

Ministrul Energiei Virgil Popescu face precizari dupa aparitia informatiei potrivit careia a solicitat schimbarea lui Sevil Shhaideh din functia de membru in Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom. intr-o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )