Libnet.ro
UNICEF

15:16

Ministrul de Interne, mesaj pentru responsabili inaintea turului 2: Nu vreau sa se fuga din linia frontului, intrucat cei care fac infractiuni nu iau pauza (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul de Interne, mesaj pentru responsabili inaintea turului 2: Nu vreau sa se fuga din linia frontului, intrucat cei care fac infractiuni nu iau pauza (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul de Interne, le-a cerut prefectilor si sefilor structurilor MAI sa nu depuna armele si sa fie pe baricade, astfel incat al doilea tur al alegerilor prezidentiale sa se. continuă pe B1

Razboiul dezbaterilor, cu doar cinci zile inaintea turului II al alegerilor. Radu Tudor, dezvaluiri despre intalnirea cu Iohannis

Viorica Dancila si Klaus Iohannis se bat in dezbateri, cu doar cinci zile inaintea turului doi al alegerilor. Jurnalistul Antena 3 Radu Tudor, multiplu premiat de Asociatia Profesionistilor de Televiziune.

Dezbaterea lui Iohannis, inaintea turului II. Lista jurnalistilor care vor participa si ii vor pune intrebari presedintelui Dancila nu exclude sa mearga, Iohannis spune ca nu o primeste

Dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis, inaintea turului doi al alegerilor prezidentiale, are loc marti, incepand cu ora 19. 00, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare. in timpul discutiilor, seful statului, candidat PNL, va raspunde intrebarilor a noua jurnalisti si formatori de opinie. Dezbaterea este gazduita de SNSPA.

Ludovic Orban, mesaj pentru romani: Cine nu voteaza duminica, ii face un serviciu lui Dancila. Cine nu voteaza cu Iohannis, accepta stilul de a conduce a PSD (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, luni, la finalul reuniunii Biroului Executiv al PNL,ca, potrivit unui sondaj de opinie realizat de partid, prezenta la vot pentru cel de-al doilea tur de scrutin va fi cel putin.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2489 seconds )