Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ministrul Justitiei despre auditul extern pe care il va dispune la cele trei Parchete: Am stiut de la inceput ca nu pot face eu controlul de fond. Evaluarea activitatii nu s-a facut de peste 10 ani

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Justitiei despre auditul extern pe care il va dispune la cele trei Parchete: Am stiut de la inceput ca nu pot face eu controlul de fond. Evaluarea activitatii nu s-a facut de peste 10 ani

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a explicat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca prin auditul extern pe care urmeaza sa il dispuna la Ministerul Public, Directia Nationala Anticoruptie si Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, urmareste o radiografie a activitatii desfasurate de acestea, adaugand ca o astfel de evaluare nu s-a facut de peste 10 ani. Am stiut de la inceput ca nu pot face eu controlul de fond. In 14 zile e o iluzie sa faci un control de fond', a mai spus Tudorel Toader, cu referire la evaluarea recenta a procurorului general si a procurorului sef al DNA. continuă pe Hotnews

Procurorul sef al DIICOT, despre auditul extern anuntat de ministrul Justitiei: Bucurosi le ducem toate

Procurorul sef al DIICOT Daniel Horodniceanu a declarat, marti, referitor la auditul extern anuntat de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca este firesc ca Ministerul Public sa fie tratat ca un tot unitar si.

Ce spune ministrul Justitiei despre teza de doctorat a sefei DNA

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a vorbit luni seara, la Antena 3, despre lucrarea de doctorat a sefei DNA. intrebat la Sinteza zilei daca Laura Codruta Kovesi isi merita titlul.

Liviu Dragnea: Nu am discutat cu ministrul Justitiei despre evaluarea sefilor parchetelor, dar acest demers era necesar. E mai putin important daca cei doi raman in functie

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sef al social-democratilor, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, ca nu a discutat cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre concluziile raportului privind activitatea sefilor parchetelor.

Ministrul Justitiei, despre Liviu Dragnea: El are perspectiva de a privi in viitor, eu am perspectiva de a privi in trecutul lui

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, miercuri, intr-o conferinta de presa ca are perspectiva de a privi in trecutul sefului PSD, Liviu Dragnea.

Sorin Grindeanu, despre auditul de la Parchete: Stiam... Sa vedem ce s-a intamplat in ultimii 10 ani

Premierul Sorin Grindeanu a declarat ca a fost informat de luni de catre ministrul Justitiei despre auditul extern la toate marile unitati de parchet. El a mai spus ca in acest fel se va vedea ce s-a intamplat in sistem in ultimii 10 ani.

Fostul premier al Romaniei, Adrian Nastase, despre anuntul ministrului Justitiei privind auditul extern la DNA: Exista un precedent, din 2005, modelul Macovei

Fostul premier al Romaniei, Adrian Nastasem sustine ca exista un precedent pentru un audit extern - Monica Macovei, 2005.

Directorul ANP a discutat cu ministrul Justitiei despre situatia angajarilor in penitenciare

Directorul Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP), Marius Vulpe, i-a prezentat, luni, ministrului Justitiei, Tudorel Toader, situatia posturilor vacante din penitenciarele din Romania.

Kovesi, prima reactie dupa ce Ministrul Justitiei a anuntat audit extern la marile parchete

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a refuzat sa comenteze declaratiile Ministrului Justitiei, Tudorel Toader, despre auditul pe care il va demara la DNA, DIICOT si PG. Nu comentez.

Sorin Grindeanu: Stiam de audit de la ministerul Justitiei. Sa vedem ce s-a intamplat in ultimii 10 ani

Premierul Sorin Grindeanu a declarat ca a fost informat de catre ministrul Justitiei despre auditul extern de la marile unitati de parchet si ca in acest fel crede ca se va vedea ce s-a intamplat in ultimii 10 ani, potrivit Mediafax.

Seful DIICOT, despre auditul anuntat de ministrul justitiei:Bucurosi le ducem toate

Procurorul sef al DIICOT Daniel Horodniceanu a declarat, marti, referitor la auditul extern anuntat de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca este firesc ca Ministerul Public sa fie tratat ca un tot unitar si ca mai intai ar trebui inteles in ce consta acest audit, transmite Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )