Libnet.ro
UNICEF

07:46

Ministrul Mediului: Garantia de mediu depusa de RMGC pentru Rosia Montana este de 146 milioane dolari, anual

Antena3 Antena3,
Ministrul Mediului: Garantia de mediu depusa de RMGC pentru Rosia Montana este de 146 milioane dolari, anual

Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Rovana Plumb, a declarat, sambata seara, la emisiunea QA cu Alessandra Stoicescu, ca garantia de mediu pe care investitorul canadian o va depune, anual, in. continuă pe Antena3

Antonescu: PSD a convenit sa revenim la Comisia parlamentara speciala pentru Rosia Montana

Proiectul Rosia Montana va ajunge din nou intr-o Comisie parlamentara speciala, iar procedura de urgenta va fi retrasa. Anuntul a fost facut de Crin Antonescu dupa o sedinta pe care a avut-o cu.

Antonescu: PSD vrea constituirea unei Comsii speciale pentru Rosia Montana.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca PSD solicita retragerea, in regim de urgenta, a proiectului de exploatare de la Rosia Montana si revenirea la Comisia Speciala. Nu ne asumam ce nu-si asuma Ponta, a declarat liberalul. Antonescu a spus ca el nu se opune retragerii proiectului, iar pozitia PNL fata de exploatare ramane aceeasi, si anume, impotriva, pentru ca proiectul nu prezinta suficiente garantii ca sa il sustinem, in Parlament, prin vot. Antonescu: PSD a solicitat .

Ponta, despre piedicile infiintarii unei companii de stat pentru Rosia Montana: Presupune o investitie in tehnologie de 1,9 miliarde de dolari

Premierul Victor Ponta a declarat, in editia de miercuri seara a emisiunii Sinteza zilei ca unul dintre motivele pentru care nu exista o companie romaneasca pentru exploatarea minereurilor de la Rosia Montana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2582 seconds )