Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ministrul Sanatatii anunta conducere militara si pentru Spitalul Judetean Focsani

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii anunta conducere militara si pentru Spitalul Judetean Focsani

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat luni dimineata ca Spitalul Judetean din Focsani va avea o conducere militara. Ministrul urmeaza sa faca verificari si la Galati. continuă pe Adevărul

Ministrul Tataru anunta conducere militara si la Spitalul Judetean Focsani

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, luni, ca a decis, impreuna cu ministrul Apararii, ca la.

Ministrul Sanatatii anunta ca au fost cereri pentru management militar la Spitalul Universitar Bucuresti

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat vineri la Piatra Neamt ca au existat cereri pentru introducerea managementului militar la Spitalul Universitar din Bucuresti si ca avem in atentie actuala conducere a spitalului.

Ministrul Sanatatii ia in calcul un management militar la Spitalul Judetean Vrancea. Managerul, confirmat pozitiv, a plecat cu documentatia unitatii medicale

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a anuntat duminica dimineata ca si la Spitalul Judetean Vrancea sunt sanse foarte mari sa fie pusa o conducere militara. Nelu Tataru se va deplasa luni la Focsani, unde va fi facuta o evaluare.

Prefectul judetului Vrancea cere conducere militara la Spitalul Judetean

Prefectul judetului Vrancea, Gheorghita Berbece, cere Ministerului Afacerilor Interne si Ministerului Sanatatii ca la varful Spitalului Judetean, unde sunt confirmate cu coronavirus 7 cadre medicale si managerul unitatii, sa fie numita o conducere militara.

Nelu Tataru: Spitalul Judetean din Focsani va trece sub conducere militara

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat ca Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Pantelimon va fi trecut sub conducere militara. Avand in vedere ca tot managementul spitalului judetean.

Nelu Tataru: Spitalul Judetean din Focsani va trece sub conducere militara. intregul personal medical va fi testat pentru coronavirus (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat ca Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Pantelimon va fi trecut sub conducere militara, in conditiile in care mai multe cadre medicale, dar si managerul.

Situatie grava la Spitalul Judetean Focsani, nou focar de coronavirus. Nelu Tataru: Managerul depistat pozitiv nu e de gasit. A luat laptopuri, documente si s-a izolat la un hotel Vom merge pe conducere militara

Situatie fara precedent la Focsani, noul focar de coronavirus din Romania. Managerul Spitalului Judetean, depistat pozitiv, nu mai e de gasit, sustine ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, care precizeaza ca unitatea medicala va avea conducere militara. La Focsani, avem mai multe focare mici care tind sa conflueze. E vorba de o transmitere comunitara extinsa, a precizat ministrul.

Spitalul Judetean Vrancea ar putea avea conducere militara

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat diminica dimineata ca si la Spitalul Judetean Vrancea sunt sanse foarte mari sa fie instalata o conducere militara, dupa modelul spitalelor de la Suceava si Deva.

MINISTRUL SANATATII: Vom duce si la Focsani o conducere militara

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, merge luni la Focsani, unde 25 de cadre medicale de la spitalul judetean sunt infectate cu coronavirus, iar managerul, la randul sau depistat pozitiv, este in conflict cu ministerul.

Spitalul Judetean Vrancea ar putea avea conducere militara

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat diminica dimineata ca si la Spitalul Judetean Vrancea su.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )