Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ministrul Sanatatii, despre vaccinul anti-COVID-19: Avem o prima transa care ar trebui sa vina la sfarsitul lui decembrie. La inceput va fi vaccinat personalul medical

B1 B1,
Ministrul Sanatatii, despre vaccinul anti-COVID-19: Avem o prima transa care ar trebui sa vina la sfarsitul lui decembrie. La inceput va fi vaccinat personalul medical

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat marti ca prima transa de vaccinuri impotriva noului coronavirus ar urma sa ajunga in Romania la finalul acestui an, iar in luna ianuarie ar trebui sa. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii a anuntat ca vaccinul anti-COVID va ajunge anul acesta in Romania. Cine va beneficia de primele doze

Prima transa de vaccinuri Sars-Cov-2 ar trebui sa ajunga in Romania la sfarsitul lunii decembrie, iar in ianuarie va incepe vaccinarea, in primul rand pentru personalul medical, a anuntat ministrul Sanatati, Nelu Tataru. Ministrul a precizat ca este vorba despre vaccinul contractat de Comisia Europeana.

Cand apare vaccinul in Romania. E oficial, anuntul Ministerului Sanatatii despre virusul din China

Veste de ultima ora pentru romani. Ministrul Sanatatii a anuntat cand apare vaccinul pentru coronavirus in Romania si cine va avea acces, in prima transa, la el. Anunt oficial! Cand apare vaccinul pentru coronavirus in Romania intrebarea care a stat, in ultimile luni, pe buzele tuturor romanilor are, in sfarsit, un raspuns. Nelu Tataru, ministrul .

Prima transa de vaccin anti-COVID-19 ar putea ajunge in Romania la finalul lui decembrie

O prima transa de vaccin anti-COVID-19 ar putea ajunge in Romania la finalul lunii decembrie, personalul medical fiind pe lista prioritara pentru administrare, a declarat miercuri ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Nelu Tataru: Prima transa de vaccinuri anti-Covid-19, programata sa ajunga in decembrie

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat ca primul lot de doze de vaccin impotriva noului coronav.

Blue Air a primit prima transa din creditul de peste 300 de milioane de lei

Blue Air a primit prima transa din creditul de peste 300 de milioane de lei si spune ca se pregateste pentru o iarna complicata si pentru redresare incepand cu primavara anului 2021, potrivit unui comunicat de presa.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: N-am dat vina pe populatie, dar n-a inteles ca suntem in aceeasi lupta. Toti trebuie sa facem un zid, iar cei care cad din el vor fi preluati de sistemul medical (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a venit luni seara in studioul B1 TV, la Dosar de politician cu Silviu Manastire, unde a vorbit despre evolutia epidemiei de COVID-19, situatia sistemului medical, scoa.

UE vine cu cea mai proasta veste despre vaccinul anti-covid. Ce se va intampla cu dozele pentru milioane de oameni

In cadrul unei reuniuni interne, oficialii europeni au declarat ca, pana in anul 2022, doar o parte din populatia Uniunii Europene va fi imunizata impotriva noului coronavirus, in conditiile in care vaccinurile pe care UE si le asigura ar putea sa nu fie eficiente sau sa nu fie destule, transmite agentia de presa Reuters. Uniunea .

Sedinta convocata de Iohannis cu ministrul Sanatatii si cu medici ATI, de la ora 17.00

Presedintele Klaus Iohannis va avea, de la ora 17. 00, la Cotroceni, o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor privind gestionarea epidemiei COVID-19 cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, cu presedintele Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva, Dorel Sandesc, si cu seful Sectiei Anestezie si Terapie Intensiva I de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Carol Davila Bucuresti, colonel Dan Corneci, conform Administratiei Prezidentiale. Sedinta are loc in contextul crizei paturilor de terapie intensiva.

Situatie critica in spitale dupa explozia cazurilor de COVID-19. Anuntul infiorator al ministrului Sanatatii despre locurile de la ATI

Veste trista din partea ministrului Sanatatii care a explicat care sunt sansele de eliberare a locurilor din ATI. Pentru moment, acestea sunt ocupate 60% din capacitatea lor, insa, sansele sa se umple in urmatoarea perioada sunt destul de ridicate. Potrivit acestuia, cetatenii trebuie sa se protejeze si sa respecte regulile pentru a nu necesita internare.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )