Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog: Vaccinarea este singura metoda pentru prevenirea epidemiilor. Este iresponsabil din partea medicilor de familie sa nu recomande vaccinarea contra rujeolei

România Liberă România Liberă,
Ministrul Sanatatii, Florian Bodog: Vaccinarea este singura metoda pentru prevenirea epidemiilor. Este iresponsabil din partea medicilor de familie sa nu recomande vaccinarea contra rujeolei

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, intr-un interviu acordat agentiei News. ro, ca a fost atacat, dupa ce a depus proiectul Legii vaccinarii, dar ca este convins ca vaccinarea este singura metoda de a preveni bolile grave, apreciind ca liderii erijati ai anivaccinismului trebuie ascultati, insa deciziile care vor fi luate sa determine ca in viitor sa nu mai existe epidemii. continuă pe România Liberă

Eu cred ca vaccinarea obligatorie este singura optiune

Ministrul Sanatatii Florian Bodog a comentat ieri seara la Antena 3 declaratiile sefului PSD privind vaccinarea obligatorie, spunand ca are rezerve fata de aceasta pozite.

inca un ministru se distanteaza de Dragnea. Florian Bodog, despre rezervele sefului PSD privind vaccinarea obligatorie: Eu cred ca vaccinarea obligatorie este singura optiune. Suntem la un pas de catastrofa

Cred ca vaccinarea obligatorie este singura solutie, a declarat Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, dupa ce seful sau de partid, Liviu Dragnea, a sustinut ca are mari rezerve in privinta unei astfel de.

Ministrul Florian Bodog il contrazice pe Liviu Dragnea si insista pentru vaccinarea obligatorie: Suntem aproape de o catastrofa

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat joi seara ca Romania este in plina epidemie de rujeola si ca, din acest motiv, suntem aproape de o catastrofa.

Ministrul Sanatatii: Cred ca fiecare parinte responsabil ar trebui sa-si vaccineze copiii. Nu vaccinam cu forta, nu vor fi politisti care ii vor incatusa pe cei care refuza

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a afirmat, intr-un interviu pentru News. ro, ca imunizarea nu se va face cu forta, ca nu vor fi adunati parintii cu arcanul sa vina cu copiii la vaccinare si nici nu vor fi politisti care ii vor incatusa pe cei care refuza vaccinarea, dar trebuie asumata responsabilitatea deciziei. Ministrul sustine ca nu poti interzice unui copil sa intre in scoala pentru ca nu este vaccinat, pentru ca educatia este un drept care trebuie respectat. Bodog mai spune ca are doua fiice si ambele sunt vaccinate, iar opinia lui este ca fiecare parinte responsabil ar trebui sa-si vaccineze copiii.

Ministrul Sanatatii: Toata conducerea de la Spitalul Pantelimon trebuie sa plece. Marti voi anunta un nou manager

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, intr-un interviu pentru News. ro, ca toata conducerea de la Spitalul Sfantul Pantelimon trebuie sa plece, iar marti va anunta un nou manager, despre care a zis ca este un medic din afara unitatii. Totodata, a spus ca este in cautare si de un cercetator cu calitati de manager si pentru Institutul Cantacuzino.

Ministrul Sanatatii: Sunt farmacii care vand angro distribuitorilor, nu m-am gandit niciodata ca se poate face asa ceva

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, vineri, ca sunt farmacii care vand angro distribuitorilor, o situatie la care nu credea vreodata ca se va ajunge, in conditiile in care legislatia nu permite astfel de situatii, scrie News. ro. Bodog a precizat ca, intr-un astfel de caz, in urma cu trei-patru saptamani, autorizatia unui depozit a fost retrasa, iar farmacia a primit o amenda de 2. 000 de lei.

Florian Bodog: Este necesar sa avem o lege a vaccinarii

In cadrul Forumului National al Asociatiilor de Pacienti, Florian Bodog, ministrul Sanatatii a afirmat ca Romaniei ii este necesara o lege a vaccinarii. Motivul fiind scaderea acoperirii.

Bodog: Medicamentele pentru care se cere retragerea de pe piata vor fi mentinute in distributie pentru inca un an

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat intr-un interviu pentru News. ro ca medicamentele pentru care se cere retragerea de pe piata nu dispar peste noapte, ele fiind mentinute in distributie inca un an. Potrivit ministrului, ceea ce este grav in acest moment este ca au iesit medicamente generice de pe piata, din cauza taxei clawback.

Florian Bodog: Nu vaccinam cu forta

Ministrul Sanatatii a declarat, intr-un interviu pentru News. ro, ca nu vor fi vaccinati copiii cu forta, ca nu vor fi adunati parintii cu arcanul sa vina cu copiii la vaccinare si nici nu vor fi politisti care ii vor incatusa pe cei care refuza imunizare, dar parintii trebuie sa isi asume responsabilitatea deciziei.

Bodog: Sunt farmacii care vand angro distribuitorilor, nu m-am gandit niciodata ca se poate face asa ceva

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, vineri, ca sunt farmacii care vand angro distribuitorilor, o situatie la care nu credea vreodata ca se va ajunge, in conditiile in care legislatia nu permite astfel de situatii. Bodog a precizat ca, intr-un astfel de caz, in urma cu trei-patru saptamani, autorizatia unui depozit a fost retrasa, iar farmacia a primit o amenda de 2. 000 de lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )