Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ministrul Sanatatii trimite corpul de control la Spitalul Tractorul din Brasov, in cazul femeii care a fost gasita moarta dupa ce a fost lasata sa plece din spital (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Sanatatii trimite corpul de control la Spitalul Tractorul din Brasov, in cazul femeii care a fost gasita moarta dupa ce a fost lasata sa plece din spital (VIDEO)

45 Potrivit unor surse, citate de B1 TV, din primele informatii rezultate in urma verificarilor facute de Directia de Sanatate Publica DSP) Brasov, angajatii spitalului sustin ca au incercat. continuă pe B1

UPDATE. Imagini revoltatoare. Pacienti transportati inghesuiti intr-o ambulanta. Ministrul Sanatatii trimite Corpul de Control la Brasov

00Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Brasov, Adrian Albota, spune ca soferul ambulantei din care au coborat in fata Spitalului Tractorul mai multi pacienti, o batrana fiind scoasa din.

Corpul de control, ancheta la Spitalul Tractorul din Brasov

Ancheta desfasurata la Spitalul Tractorul, dupa ce o femeie a murit la o zi dupa ce a fost externata, a aratat ca medicul care trebuie sa fie de garda in seara aceea, Eva Ionel, se simtea rau si dupa ce nu a gasit pe nimeni disponibil sa o inlocuiasca a apelat la doctorul Veronica Grigore, care nu este angajata a spitalului, potrivit Mediafax.

VIDEO Un nou scandal la Spitalul Tractorul din Brasov. Trei paciente scoase prin portbagajul unei ambulante antice

Nici nu s-a stins bine scandalul in care o batrana externata in pijamale a murit de frig de un camp, ca un alt scandal a izbucnit la Spitalul Tractorul. O ambulanta antica a dus trei paciente care au fost scoase prin portbagaj din masina.

Ministrul Sanatatii cere ancheta in cazul femeii care a murit, dupa ce a fost lasata sa plece din spital

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a cerut o ancheta in cazul batranei care a fost gasita moarta de frig, pe un camp, dupa ce a fost lasata sa plece in pijamale si papuci din Spitalul Tractorul.

Adevarul Live, ora 12.00: Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, despre preturile medicamentelor si despre schimbarile din sistemul sanitar

Ministrul Sanatatii lamureste, la Adevarul Live, problema pretului medicamentelor si daca va exista sau nu o criza a medicamentelor. Banicioiu vorbeste si despre proiectul potrivit caruia pacientii ar putea fi nevoiti sa plateasca pentru investigatii care acum sunt gratuite.

O noua ancheta la spitalul din Brasov, unde o ambulanta transporta trei persoane pe o targa

Ministerul Sanatatii MS) a dispus, marti, o noua ancheta la Spitalul Tractorul din Brasov, dupa ce a fost sesizat ca o ambulanta transporta la aceasta unitate trei pacienti pe aceeasi targa, relateaza Mediafax.

Brasov: Medicul care a trimis-o acasa pe batrana gasita moarta nu are contract cu spitalul

Medicul care a trimis-o acasa, de la Spitalul Tractorul din Brasov, pe batrana gasita moarta de frig, pe un camp, nu lucreaza la aceasta unitate medicala, ci la un spital din Sfantu Gheorghe si fusese rugata de medicul de garda sa ii tina locul, informeaza Mediafax.

Punctul de intalnire: Ministrul Sanatatii si presedintele CNAS, noutati in materie de tratamente si medicamente pentru afectiunile frecvent intalnite la romani

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Vasile Ciurchea, a dat asigurari, in editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, ca institutia pe care o conduce, Ministerul Sanatatii.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )