Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ministrul Transporturilor doreste continuarea proiectului liniei de metrou spre Otopeni

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Transporturilor doreste continuarea proiectului liniei de metrou spre Otopeni

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, doreste continuarea constructiei Magistralei 6 de metrou, care sa lege reteaua existenta cu Aeroportul Otopeni, proiect despre care fostul ministru Relu Fenechiu spunea ca este prea scump si nu este justificat de traficul existent, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Manescu doreste continuarea proiectului liniei de metrou spre Otopeni

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, doreste continuarea constructiei Magistralei 6 de metrou, care sa lege reteaua existenta cu Aeroportul Otopeni, proiect despre care fostul ministru Relu Fenechiu spunea ca este prea scump si nu este justificat.

Manescu doreste continuarea proiectului liniei de metrou spre Otopeni.

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, doreste continuarea constructiei Magistralei 6 de metrou, care sa lege reteaua existenta cu Aeroportul Otopeni, proiect despre care fostul ministru Relu Fenechiu spunea ca este prea scump si nu este justificat de traficul existent, transmite Mediafax. Manescu s-a intalnit luni, la sediul ministerului, cu ambasadorul Japoniei la Bucuresti, Keiji Yamamoto, subiectul central al discutiei fiind proiectul Magistralei 6 Gara de Nord - Aeroportul Henri .

Ministrul Transporturilor: Daca privatizarea CFR Marfa nu se finalizeaza la mijlocul lunii octombrie, procesul se reia

Procedura de privatizare a CFR Marfa este in termen, dar va fi reluata daca nu se va finaliza in graficul stabilit, respectiv pana la jumatatea lunii octombrie, a declarat marti ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, raspunzand unor intrebari, relateaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )