Libnet.ro
UNICEF

01:05

Manescu doreste continuarea proiectului liniei de metrou spre Otopeni.

România Liberă România Liberă,
Manescu doreste continuarea proiectului liniei de metrou spre Otopeni.

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, doreste continuarea constructiei Magistralei 6 de metrou, care sa lege reteaua existenta cu Aeroportul Otopeni, proiect despre care fostul ministru Relu Fenechiu spunea ca este prea scump si nu este justificat de traficul existent, transmite Mediafax. Manescu s-a intalnit luni, la sediul ministerului, cu ambasadorul Japoniei la Bucuresti, Keiji Yamamoto, subiectul central al discutiei fiind proiectul Magistralei 6 Gara de Nord - Aeroportul Henri . continuă pe România Liberă

Ministrul Transporturilor doreste continuarea proiectului liniei de metrou spre Otopeni

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, doreste continuarea constructiei Magistralei 6 de metrou, care sa lege reteaua existenta cu Aeroportul Otopeni, proiect despre care fostul ministru Relu Fenechiu spunea ca este prea scump si nu este justificat de traficul existent, transmite Mediafax.

Manescu doreste continuarea proiectului liniei de metrou spre Otopeni

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, doreste continuarea constructiei Magistralei 6 de metrou, care sa lege reteaua existenta cu Aeroportul Otopeni, proiect despre care fostul ministru Relu Fenechiu spunea ca este prea scump si nu este justificat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )