Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Turismului vrea sa inlocuiasca frunza din brandul turistic cu o oaie. E vreo rusine ca le reamintim romanilor de legende si de simbolurile nationale?

Adevărul Adevărul,
Ministrul Turismului vrea sa inlocuiasca frunza din brandul turistic cu o oaie. E vreo rusine ca le reamintim romanilor de legende si de simbolurile nationale?

Ministrul Turismului, Mircea Dobre, i-a anuntat saptamana trecuta pe oamenii de afaceri din domeniu ca si-a propus sa schimbe brandul turistic al Romaniei, urmand sa inlocuiasca celebra frunza a Elenei Udrea cu o oaie, pentru a construi imaginea turistica a tarii in jurul legendei Miorita, scrie profit. ro. continuă pe Adevărul

Ministrul Turismului vrea sa inlocuiasca frunza din brandul turistic al Romaniei cu o oaie

Ministrul Turismului, Mircea Dobre, i-a anuntat saptamana trecuta pe oamenii de afaceri din domeniu ca si-a propus sa schimbe brandul turistic al Romaniei, urmand sa inlocuiasca celebra frunza a Elenei Udrea cu o oaie, pentru a construi imaginea turistica a tarii in jurul legendei Miorita, scrie profit. ro.

Profit.ro: Frunza, logoul turistic al Romaniei, ar putea fi inlocuit cu o oaie. Ministrul Turismului vrea sa construiasca imaginea tarii in jurul legendei Miorita. Reactia Elenei Udrea: Daca propunem fiecare ce ne trece prin cap cred ca nu va fi bine pent

Ministrul Turismului, Mircea Dobre, doreste inlocuirea frunzei - brandul turistic al Romaniei propus de Elena Udrea -, cu o oaie, pentru a construi imaginea turistica a tarii in jurul legendei Miorita.

Profit.ro: Frunza, logoul turistic al Romaniei, ar putea fi inlocuit cu o oaie. Ministrul Turismului vrea sa construiasca imaginea tarii in jurul legendei Miorita

Ministrul Turismului, Mircea Dobre, doreste inlocuirea frunzei - brandul turistic al Romaniei propus de Elena Udrea -, cu o oaie, pentru a construi imaginea turistica a tarii in jurul legendei Miorita.

Un animal va lua locul frunzei din brandul turistic al Romaniei

Ministrul Turismului, Mircea Dobre, i-a anuntat saptamana trecuta pe oamenii de afaceri din domeniu ca si-a propus sa schimbe brandul turistic al Romaniei, prin inlocuirea celebrei frunze a.

Ce spune Gigi Becali despre scandalul Oaia ca brand de tara pentru Romania

Ministrul Turismului vrea sa inlocuiasca frunza din brandul turistic al Romaniei cu o oaie. Oamenii de afaceri din domeniu au fost deja anuntati de intentie. * Mircea Dobre intentioneaza astfel sa.

Pica FRUNZA Elenei Udrea: Daea vrea OAIA, dar ministrul ar fi foarte bine reprezentat de un BOU

Pica frunza Elenei Udrea! Ministrul Turismului vrea sa inlocuiasca frunza din brandul turistic al Romaniei cu o oaie. Detalii AICI) Petre Daea ar fi mai bine reprezentat de un.

Scandalul Oaia ca brand de tara pentru Romania: ministrul Turismului spune ca vrea sa foloseasca simbolul Mioritei ca sa atraga turistii romani, nu sa inlocuiasca actuala frunza

Ministrul Turismului, Mircea Dobre, declara ca nu a cerut inlocuirea frunzei din brandul turistic de tara cu o oaie, ci a propus doar folosirea unor simboluri nationale, precum Miorita, in materiale de promovare turistica. Ca reactie la declaratiile mai multor operatori din turism, citati de Profit. ro, ministrul Dobre spune ca nu intelege de ce este luata in deradere propunerea sa, atata vreme cat si alte tari folosesc astfel de simboluri. Franta are cocosul galic, avem Olanda cu vaca si Spania care are taurul. Eu nu pot sa vorbesc despre un simbol cum este Miorita?, a spus ministrul pentru HotNews. ro.

Se vrea schimbarea brand-ului turistic al Romaniei: Celebra frunza a Elenei Udrea, inlocuita cu o OAIE

Ministrul Turismului vrea sa inlocuiasca frunza din brandul turistic al Romaniei cu o oaie, informeaza Profit. ro. Bineinteles, pentru a construi imaginea turistica tarii in jurul legendei.

Grindeanu: Oaia nu poate fi brandul turistic al Romaniei. S-a discutat despre promovarea tarii, nu despre schimbarea brandului

Premierul Sorin Grindeanu a declarat marti, ca, in urma discutiei avute cu ministrul Turismului, Mircea Dobre, legata de afirmatiile aparute in spatiul public despre posibila schimbare a brandului dintr-o frunza in oaie, acesta ar fi spus ca in Comitet consultativ in Turism nu s-a vorbit despre schimbarea brandului, ci despre promovarea Romaniei prin lucruri cunoscute, precum Miorita din balada omonima sau Dracula.

Ministrul Turismului s-a sucit: Frunza lui Udrea nu poate fi schimbata. Este o tema falsa

Ministrul Turismului, Mircea-Titus Dobre, a declarat ca inlocuirea frunzei lui Udrea cu o oaie este o tema falsa si ca brandul nu poate fi schimbat pana in 2020. Este o.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )