Libnet.ro
UNICEF

09:15

Minunea care a tinut mai putin de trei zile: partia de 5,5 milioane de euro din Bistrita-Nasaud s-a inchis

Adevărul Adevărul,
Minunea care a tinut mai putin de trei zile: partia de 5,5 milioane de euro din Bistrita-Nasaud s-a inchis

Vineri, primarul Ovidiu Cretu a inaugurat o partie care sta inchisa de doua sezoane si pe care s-au cheltuit 5,5 milioane de euro. in partea de sus a partiei erau probleme inca de atunci, nefiind suficienta zapada. continuă pe Adevărul

Un nou atac sinucigas cu bomba a ucis cel putin trei persoane si a ranit peste 79 de oameni

Cel putin trei persoane au murit si peste 79 de persoane au fost ranite in urma unui atac sinucigas cu bomba care a avut loc in centrul capitalei din Afganistan, Kabul. Incidentul a avut loc.

La trei zile dupa nunta, s-a uitat in laptopul sotului si i-a aflat marele secret. Femeia a divortat imediat

Lisa Gray, o femeie din Scotia, a trait un soc imens la trei zile dupa nunta. Lisa a descoperit ca partenerul ei era un pedofil foarte periculos. Politia a fost cea care a avertizat-o asupra acestul lucru,.

Daniel Funeriu: Dupa 6 ani de guvernare permanenta PSD avem cu 633 de scoli mai putin. La profesori, e dezastru: avem cu12.000 de posturi mai putin

Fostul ministru al Educatiei, Daniel Funeriu, arata ca guvernarea PSD a inchis 633 de scoli in ultimii sase ani. Cat despre posturile de profesori, sunt cu 12. 000 mai putin.

Funeriu: Dupa 6 ani de guvernare permanenta PSD avem cu 633 de scoli mai putin

In ultimul an scolar inceput de mine 2011-2012) Romania avea 6785 unitati scolare. Pesedistii, despre care v-am spus de atunci ca sunt niste mincinosi, au urlat ca sunt un om rau care lasa copiii fara scoli, iar ei le vor redeschide. Dupa 6 ani de guvernare permanenta pesede/Minciunescu abandonul nu a scazut, si avem acum cu 633 de scoli mai putin, adica 6152 scoli, 15 scoli pe judet mai putin), a scris pe Facebook Daniel Funeriu, fostul ministru al Educatiei.

Bistrita, partia de schi care a costat 25 de milioane de lei a fost inchisa dupa trei zile

Primaria Bistrita a inchis, luni, partia de schi in care a investit 25 de milioane de lei, dupa ce z.

Dispozitivul care poate transforma in cuvinte sunetele scoase de animale ar putea deveni o realitate in mai putin de 10 ani

Ideea ca oamenii sa poata intelege si vorbi cu animalele de companie ar putea deveni in curand o realitate. Un cercetator lucreaza la un dispozitiv care ar putea fi folosit pe viitor ca traducator pentru gesturile si sunetele scoase de animale, scrieTech Times.

Motivul pentru care cel mai cunoscut model fitness a fost dat jos din avion

Modelul fitness Jen Selter, in varsta de 24 de ani s-a enervat dupa ce avionul a avut intarziere de 90 de minute. Tinara a avut un conflict cu o stewardesa, care l-a chemat pe pilot.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )