Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mircea Badea. De 10 ani, erou al muncii antibasiste

Antena3 Antena3,
Mircea Badea. De 10 ani, erou al muncii antibasiste

Emisiunea in Gura Presei, realizata de Mircea Badea, a implinit 10 ani. Evenimentul a fost sarbatorit la emisiunea Sinteza Zilei, in cadrul careia Mircea Badea a fost beneficiarul unei serii de surprize. continuă pe Antena3

STUDIU UNICEF 19% din copiii romani nu merg la liceu. in 10 ani, rata abandonului scolar s-ar putea tripla

In fiecare an, peste 170. 000 de tineri abandoneaza liceul, potrivit unui studiu UNICEF lansat miercuri. Aceste cifre reprezinta 19% din populatia de 15-18 ani, tineri care ar trebui in mod normal sa mearga la liceu. Expertii au avertizat ca in 10 ani ar putea abandona liceul 500. 000 de elevi.

Mircea Badea: Daca inima zburdalnica nu devine functie zburdalnica, eu zic ca e ok

Mircea Badea a comentat luni, in cadrul unei interventii in emisiunea Sinteza Zilei, o parte din declaratiile presedintelui Traian Basescu. Realizatorul Antena 3 s-a oprit la apelativul folosit la adresa lui.

Aia cu Iohannis comunica mai bine cand tace e Dumnezeu pe pamant. Mircea Badea iti arata de unde s-au inspirat Orban si MRU

Mircea Badea a comentat, in editia de joi a emisiunii in gura presei, prezentarea hilara de care a avut parte presedintele PNL Klaus Iohannis, din partea colegului sau Ludovic Orban, la o intalnire a.

Mircea Badea si Felix Rache, remake la prestatia lui Ludovic Orban

Mircea Badea si Felix Rache au fost inspirati de prestatia lui Ludovic Orban, astfel incat au realizat si o replica la materialul respectiv. Secventa a fost atat de inspirationala incat eu si Felix Rache.

Mircea Badea: Sa spui despre mine ca sunt suporter al lui Ponta e ca si cum ai spune despre Boc ca e inalt

In cadrul editiei de luni a emisiunii Sinteza zilei, Mircea Badea a comentat declaratiile lui Traian Basescu, dupa ce presedintele a afirmat despre realizatorul Antena 3 ca este suporter al premierului Victor.

ActiveWatch sesizeaza CNA in cazul Mircea Badea si motociclistii: Prin aceste instigari fatise la violenta s-a iesit total din sfera jurnalismului

ActiveWatch, asociatia care protejeaza si promoveaza dreptul la libera exprimare si libertatea presei, sesizeaza Consiliul National al Audiovizualului CNA) cu privire la editia din 26 august 2014 a emisiunii in gura presei, difuzata de postul Antena 3, in cadrul careia realizatorul Mircea Badea a amenintat cu moartea, a instigat la violenta, a facut gesturi obscene si a adus injurii unui motociclist.

Razvan Nicolescu: Romania are nevoie de investitii de 4-5 miliarde euro anual, timp de 10 ani, pentru a deveni independenta energetic

Romania ar putea deveni in 2020, alaturi de Danemarca, un stat independent energetic, a declarat ministrul delegat pentru Energiei, Razvan Nicolescu, intr-o conferinta organizata de ziarul Bursa. Insa pentru a deveni independenta energetic, Romania are nevoie de investitii in sectorul energetic de circa 4-5 miliarde de euro pe an in urmatorii zece ani. Aceasta este o prima concluzie desprinsa in urma demararii revizuirii strategiei energetice.

Aurel Vainer, presedintele Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, despre declaratiile lui Victor Ponta: A compara Romania de astazi sau Romania ultimilor 25 de ani sau 10 ani cu regimul nazist este cu totul si cu totul de neadmis

Deputatul Aurel Vainer, presedintele Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, a criticat intr-o declaratie pentru site-ul stiripesurse. ro afirmatiile facute de premierul Ponta, care comparase regimul Basescu cu regimul nazist din Germania: Am fost foarte profund impresionat in rau si amarat in acelasi sens. A compara Romania de astazi sau Romania ultimilor 25 de ani sau 10 ani cu regimul nazist este cu totul si cu totul de neadmis.

Nicolescu: Este nevoie de investitii de 4-5 mld. euro anual in urmatorii 10 ani in sectorul energetic

Sectorul energetic din Romania are nevoie de investitii de 4-5 miliarde euro pe an, in urmatorii zece ani, a apreciat ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu.

EXCLUSIV Case de la Stat pentru magistrati la preturi de nimic, in conditii dubioase. Apartament cumparat cu 4.500 de dolari, in rate pe 10 ani

Mafia imobiliara din Timisoara s-a dezvoltat in ultimii ani la cote inimaginabile, fara ca vreun greu din primarie sa raspunda. O explicatia poate fi si un document emis in 1998 care permitea, contrar legii, vanzarea unor locuinte ieftine catre magistrati. Printre beneficiari se afla seful procurorilor din Timis, Vasile Bac si seful DNA Timisoara, Tamas Shiffbeck. Afacerea este anchetata acum de Guvern.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )