Libnet.ro
UNICEF

14:45

Mircea Badea, catre cei care vor sa protejeze natura: Suntem ecologisti doar pe banii altora sau si pe banii nostri?

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, catre cei care vor sa protejeze natura: Suntem ecologisti doar pe banii altora sau si pe banii nostri?

Dupa ce luni a declarat ca ar renunta la propria masina pentru protejarea mediului, marti seara, Mircea Badea a continuat sa vorbeasca despre ecologism si despre cei care se cred ecologisti. Pentru a vedea. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Ca sa protejez natura, as promova in Romania o lege care sa interzica masinile diesel

Pentru a proteja natura, Mircea Badea este pregatit sa promoveze o lege prin care masinile diesel sa fie interzise in Romania. Ba mai mult, realizatorul emisiunii in Gura Presei este pregatit sa renunte .

Mircea Badea: Daca nu depaseste violatorul viteza legala, s-ar putea sa nu sara niciun garcea din boscheti care sa actioneze in spiritul si in litera legii

Mircea Badea a facut o serie de comentarii pornind de la tragicul caz al jurnalistei care a fost violata in centrul Bucurestiului. Opinia mea in legatura cu un astfel de incident este ca reactia.

Mircea Badea nu mai trage de fiare la sala! Iata ce antrenament face!

Mircea Badea este, mai nou, adeptul functional training, antrenamentul pe baza propriei greutati corporale. Vedeta Antena 3 s-a filmat in timp ce efectua exercitiile la sala, suspedat de TRX. Continue reading .

Omul prost se lupta cu cainele, omul inteligent se lupta cu cei care il abandoneaza. Lumanari aprinse in Timisoara pentru cateii care vor fi omorati

Aproximativ o suta de persoane au protestat, miercuri, in fata primariei din Timisoara fata de eutanasierea cainilor maidanezi. Protestatarii au aprins lumanari pentru maidanezii care vor fi omorati, iar.

Statul scoate din buzunar 70.000 euro pentru tinerii care vor sa isi deschida o afacere in mediul rural

Agentia de Plati pentru Dezvoltarea Rurala si Pescuit APDRP) ar putea majora, incepand cu anul viitor, suma acordata tinerilor care vor sa isi deschida o afacere in mediul rural pana la 70. 000 de euro, a spus Nicolae Popa, director general adjunct.

Gabriel Resources dezminte informatiile privind despagubiri de 4 miliarde de dolari, care vor fi cerute statului roman in cazul Rosia Montana

24: Rosia Montana Gold Corporation a publicat o declaratie a lui Jonathan Henry, care dezminte integral textul publicat de cotidianul britanic The Globe and Mail. Ca o clarificare a declaratiilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )