Libnet.ro
UNICEF

22:15

Sinteza Zilei. Dezvaluiri din dosarele in care este implicat agresorul femeii din Nana

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Dezvaluiri din dosarele in care este implicat agresorul femeii din Nana

Adina Anghelescu a dezvaluit, in emisiunea Sinteza Zilei, informatii noi din dosarele in care este implicat agresorul femeii din comuna Nana, Stefan Fileata, care este si lider PDL in comuna Curcani. in data. continuă pe Antena3

SINTEZA ZILEI. Gorilele Elenei Udrea au agresat o femeie in varsta

Imagini incredibile din comuna Nana, difuzate in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3. O femeie in varsta care intentiona sa-i ceara explicatii Elenei Udrea in privinta terenurilor de.

Sinteza Zilei. Reportaj incredibil despre saracia din comuna Nana

In cadrul editiei de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, a fost difuzat un reportaj din comuna Nana, care arata saracia din localitatea aflata in judetul Calarasi. Imaginile arata o comuna fara.

Sinteza Zilei. Documente soc despre relatia Basescu - Udrea

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei o serie de documente care arata relatia dintre Traian Basescu si Elena Udrea. Unul dintre documente arata ca Guvernul a alocat, in sesiunea 3-31 ianuarie.

Simona Halep, prima jucatoare de tenis din Romania care a depasit trei milioane de dolari castigati din premii

Simona Halep, locul 5 WTA, este prima jucatoare de tenis din Romania care a depasit suma de trei milioane de dolari premii brut), dupa ce s-a calificat in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, invingand-o pe germanca Julia Goerges.

Salvator la 11 ani! Baiatul din Olt care si-a riscat viata pentru a salva un prieten a fost premiat la Guvern

Baiatul din Olt care si-a riscat viata pentru a salva un prieten a fost premiat la Guvern. Madalin a primit 10. 000 de lei si o diploma de merit, iar cel care i-a dat premiul a fost chiar prim-ministrul Victor.

Interviu in exclusivitate cu femeia agresata de interlopii Elenei Udrea, astazi, la Sinteza Zilei

In aceasta seara, Romania o asculta in exclusivitate pe Gherghina Ciulei, femeia aruncata la pamant de interlopii Elenei Udrea. De ce ii era frica Parasutistei de o femeie de 62 de ani din Nana? Ce are de spus intr.

Subiectele zilei: Violentele din Odesa sustin teroria ca Rusia vizeaza gurile Dunarii; Arestarea lui Stan Mustanta a aruncat in aer topul retelelor mafiote din magistratura; Cele mai aglomerate sosele din Romania

Ion Iliescu: Am avut o intelegere cu Putin. Rusia nu-si poate permite sa depaseasca anumite limite. Ion Iliescu, primul presedinte al Romaniei de dupa Revolutie, spune ca desi situatia din Ucraina este ingrijoratoare, n-ar trebui sa ne facem probleme. Apocalipsa de la Unirii. Apa a tasnit din tavanul supermarketului Carrefour, pasajul Unirii a fost inundat. In Centrul Vechi, grindina a asternut un strat de gheata. Ploile torentiale au creat, duminica, scene apocaliptice in Capitala.

in Romania lipseste educatia financiara. Care este solutia?

Va amintiti de ultima achizitie a unui bun de folosinta indelungata, precum un televizor sau un frigider, sau cand ati programat ultima vacanta in strainatate? In toate aceste cazuri si in multe alte situatii, foarte probabil ati studiat optiunile, ati adresat intrebari, ati cerut garantii si v-ati asigurat ca achizitia este potrivita nevoilor dvs. si va ofera cea mai buna valoare pentru fiecare leu cheltuit.

Brosura de admitere la liceu in anul scolar 2014-2015: Care este calendarul admiterii, cand va avea loc repartizarea computerizata si cum se calculeaza media de admitere

Inspectoratul scolar al municipiului Bucuresti a publicat Brosura de admitere in liceu in anul scolar 2014-2015. Inscrierea in clasa a IX-a se face prin repartizare computerizata, pe baza mediilor de admitere. Potrivit calendarului admiterii in clasa a IX-a invatamant preuniversitar liceal de stat, in perioada 4 - 8 iulie absolventii claselor a VIII-a si parintii vor completa optiunile in fisele de inscriere. Repartizarea computerizata la liceu se realizeaza pe 15 iulie. Descarca din articol Brosura de admitere la liceu in anul scolar 2014-2015.

Un studiu iNGRIJORATOR! Romania, tara europeana in care este cel mai rau sa fii MAMA!

Romania inregistreaza valori-record ale mortalitatii in randul copiilor si al mamelor, comparativ cu restul statelor dezvoltate, releva raportul Starea mamelor din intreaga lume State of the Worlds M.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )