Libnet.ro
UNICEF

21:45

VIDEO Crin Antonescu: Episodul Rosca Stanescu e incheiat. L-am asigurat pe Ponta ca are sprijinul nostru

Hotnews Hotnews,
VIDEO Crin Antonescu: Episodul Rosca Stanescu e incheiat. L-am asigurat pe Ponta ca are sprijinul nostru

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca el considera episodul Sorin Rosca Stanescu incheiat si ca l-a asigurat pe premierul si liderul PSD Victor Ponta de tot sprijinul liberalilor, iar constructia proiectului USL merge mai departe, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Antonescu: Episodul Rosca Stanescu e incheiat.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca el considera episodul Sorin Rosca Stanescu incheiat si ca l-a asigurat pe premierul si liderul PSD Victor Ponta de tot sprijinul liberalilor, iar constructia proiectului USL merge mai departe, scrie Mediafax. Episodul Sorin Rosca Stanescu este unul incheiat, despre care s-a spus din toate partile si cu toate nuantele tot ce trebuia spus. Noi v-am descris si cred ca a facut-o si Victor Ponta si au facut-o si alti colegii de ai nostri pe .

Crin Antonescu: Episodul SRS este incheiat, s-a discutat pe lung, ne-am inteles si mergem mai departe

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, sambata, la iesirea de la Congresul TNL, ca se bucura ca a putut veni si presedintele PSD Victor Ponta la aceasta intalnire, dand apoi lamuriri vizavi de.

Crin Antonescu: Episodul Sorin Rosca Stanescu este incheiat. L-am asigurat pe premier de tot sprijinul liberalilor

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca el considera episodul Sorin Rosca Stanescu incheiat si ca l-a asigurat pe premierul si liderul PSD Victor Ponta de tot sprijinul liberalilor, iar cons.

Crin Antonescu: Episodul Sorin Rosca Stanescu este incheiat. Luni este o zi normala. Ce am construit pana acum merge mai departe

Crin Antonescu a declarat, sambata, la iesirea de la Conferinta Tinerilor Liberali, ca episodul Sorin Rosca Stanescu este incheiat, si ca luni va avea loc intalnirea obisnuita a USL in care se vor dezbate subiecte uzuale. Pe fondul scandalului din USL, generat de senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu, Victor Ponta le-a dat un ultimatul liberalilor ca pana luni sa rezolve aceasta problema.

VIDEO Crin Antonescu, inregistrare audio din sedinta PNL: Nu mai este doar o inventie de presa fractura USL/ Nu stiu ce au de gand cei din PSD. Nu mai e ce a fost

Potrivit site-ului pesurse. ro,care a publicat o inregistrare audio din sedinta conducerii PNL de joi, Crin Antonescu le-a spus liberalii ca relatia cu PSD nu mai este ce fost si ca nu stie ce vor face partenerii de guvernare. Nu mai este o inventie de presa fractura USL, i-a avertizat liderul PNL pe colegii de partid. Totodata, Antonescu a vorbit despre relatia PSD cu Traian Basescu si despre deficitul de imagine pe care PNL il are in raport cu PSD. Vezi in text ce le-a spus Antonescu colegilor de partid.

VIDEO Victor Ponta: Problema nu e Rosca Stanescu, ci daca PNL este solidar. Astept de la Crin Antonescu sa ia lucrurile mai in serios; vor veni momente dificile, guvernarea e mai grea decat opozitia si vreau sa stiu daca ne putem baza sau nu

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat vineri seara, la Romania TV, ca situatia din coalitia de guvernare este serioasa si ca intalnirea avuta de liderii USL la Palatul Victoria a fost una utila, in urma careia liberalii ar fi trebuit sa inteleaga supararea PSD si anume lipsa de solidaritate. Astfel, Ponta a spus ca asteapta de la partenerul sau de coalitie, liderul liberal Crin Antonescu, sa ia lucrurile mai in serios si sa dea un semnal ca PNL este solidar cu PSD.

VIDEO Victor Ponta cere sanctionarea lui Sorin Rosca Stanescu: Un membru al PNL duce o campanie alaturi de grupuri de interese impotriva PSD, asteptam o decizie / Crin Antonescu il apara: Nu se poate vorbi de o campanie a lui SRS impotriva PSD

Victor Ponta a cerut marti liberalilor o decizie in cazul senatorului liberal Sorin Rosca Stanescu, care a demisionat luni din Comisia de ancheta privind interceptarile telefonice ale magistratului Corneliu Barsan acuzand PSD-ul ca a avut misiunea de a ingropa aceasta ancheta. UPDATE Crin Antonescu: Nu exista elementele pentru a vorbi de o campanie a lui Sorin Rosca Stanescu impotriva PSD .

VIDEO Antonescu, dupa acuzatiile lui Rosca Stanescu la adresa PSD: Oricine mai incalca articolul din protocolul USL care interzice atacurile publice reciproce va trebui sa se desparta de partid

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat joi, dupa sedinta Biroului Politic National al PNL, ca s-a discutat in interiorul USL despre declaratiile facute de liberalul Sorin Rosca Stanescu la adresa PSD, adaugand ca s-a luat decizia in interiorul partidului ca oricine mai incalca intr-un chip atat de clar articolul din protocolul USL care interzice atacurile publice reciproce in interiorul coalitiei va trebui sa se desparta de partidul din care face parte sau din USL.

Crin Antonescu: Problema din USL nu este Sorin Rosca Stanescu, ci solidaritatea din Uniune (VIDEO)

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la emisiunea Talk B1 difuzata de B1 TV, ca situatia din USL este buna si ca formatiunea politica merge mai departe, apreciind ca problema nu este.

intalnire de urgenta intre Victor Ponta si Crin Antonescu: Vor discuta despre cazul lui Sorin Rosca Stanescu

Crin Antonescu si Victor Ponta s-au intalnit, vineri, la Palatul Victoria. in cadrul sedintei USL va fi dezbatut si cazul lui Sorin Rosca Stanescu. Victor Ponta le-a cerut liberalilor sa il excluda.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )