Libnet.ro
UNICEF

10:00

Mircea Diaconu, in topul europarlamentarilor cu cei mai multi asistenti angajati

B1 B1,
Mircea Diaconu, in topul europarlamentarilor cu cei mai multi asistenti angajati

Mircea Diaconu ocupa un loc onorabil in topul europarlamentarilor cu cei mai multi asistenti angajati. Conform EurActiv, clasamentul este dominat de euroalesi din Estul Europei. Lider in topul. continuă pe B1

Campaniile prezidentiale si europarlamentare din 2014: PSD a avut cei mai multi donatori

Partidele politice au facut publice numele celor care le-au sponsorizat campaniile europarlamentare si cele prezidentiale din 2014, informeaza Adevarul. Datele arata ca PSD a atras cele mai multe fonduri private.

Brasov: Educator, arestat pentru ca a violat mai multi copii

Un educator de la un centru de plasament din judetul Brasov a fost arestat, dupa ce a violat si a abuzat sexual mai multi copii, cu varste intre sapte si 14 ani, care se aflau in ingrijirea sa, informeaza un comunicat remis de DIICOT.

Mai multi deputati PNL au venit la plen cu bonuri fiscale in piept

Mai multi deputati ai PNL au venit, astazi, in sedinta de plen a Camerei Deputatilor purtand bonuri fiscale prinse in piept. Deputatul Octavian Popa a declarat ca, astfel, liberalii ii pot pune intrebari premierului Victor Ponta, in contextul luptei duse de acesta cu evaziunea fiscala, scriu surse din presa.

A murit Paul Grigoriu, unul dintre cei mai cunoscuti oameni de radio

Paul Grigoriu, unul dintre cei mai cunoscuti realizatori de emisiuni radiofonice, a murit, vineri seara, la varsta de 70 ani, in locuinta sa din Buciumeni, Dambovita, au declarat pentru MEDIAFAX, reprezentanti ai Radio Romania Actualitati.

Au reusit sa pacaleasca vigilenta autoritatilor zeci de ani. Cine sunt cei mai cautati oameni din lume

In ultimii 50 de ani, FBI-ul nu a avut timp de odihna. De la separatisti portoricani pana la teroristi islamici, institutia americana a investigat si rezolvat nenumarate cazuri, evitand o serie de amenintari la adresa cetatenilor Statelor Unite ale Americii. in ciuda eforturilor depuse, FBI-ul a dat, insa, si rateuri. Iata care sunt cei mai cautati oameni pe care FBI-ul inca nu i-a gasit.

Destinul cutremurator al romanului Richard Wurmbrand, unul dintre cei mai influenti crestini ai omenirii: a schimbat pe veci gandirea SUA despre comunisti

Pastorul Richard Wurmbrand este considerat unul dintre cei mai influenti crestini din toate timpurile. Cartile sale, despre religie si chinurile indurate in inchisorile comuniste din Romania, au fost publicate in peste 80 de limbi. in urma sa a ramas si o opera caritabila uriasa.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )