Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Lucescu, pe viata la Sahtior Donetk. Il Luce, cel mai longeviv antrenor din istoria minerilor. A doborat un record care rezista de 44 de ani

Adevărul Adevărul,
Mircea Lucescu, pe viata la Sahtior Donetk. Il Luce, cel mai longeviv antrenor din istoria minerilor. A doborat un record care rezista de 44 de ani

De luni, 23 septembrie, Mircea Lucescu a devenit cel mai longevic antrenor din istoria lui Sahtior Donetk. Tehnicianul care prelua echipa minerilor din 16 mai 2004 a ajuns la 3. 417 zile pe banca echipei ucrainene. continuă pe Adevărul

Ionut Negoita: L-am ales pe cel mai bun antrenor de pe lista. Vezi cine va antrena Dinamo.

Actionarul majoritar al FC Dinamo, Ionut Negoita, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca a avut o lista de antrenori pentru inlocuirea lui Gheorghe Multescu, de pe care l-a ales pe cel mai bun, Flavius Stoican, transmite Mediafax. Inteleg ca e cel mai tanar antrenor din Liga I. Si eu sunt cel mai tanar finantator din Liga I. Cu atuurile noastre ca si tineri, initiativa, dorinta de a face lucruri, ambitie, energie, dar si cu persoane cu experienta lor, cum e domnul Anghelache, dar si .

VIDEO Premiile Emmy 2013: Breaking Bad, cel mai bun serial-drama/ Modern Family, cel mai bun serial-comedie. HBO si AMC domina clasamentele

Breaking Bad si Modern Family au castigat premiile pentru cel mai bun serial-drama si cel mai bun serial-comedie la cea de-a 65-a editie a galei Primetime Emmy, care a avut loc duminica seara, la Los Angeles, informeaza Reuters, potrivit Mediafax. Producatorii HBO si AMC au dominat clasamentele, primul dintre ele - detinut de Time Warner Inc. - plecand de la ceremonie cu 27 de premii pentru seriale precum Veep, The Newsroom si Boardwalk Empire.

Premiile EMMY 2013. Breaking Bad, cel mai bun serial drama. Vezi lista castigatorilor

Cea de-a 65-a editie a Emmy Awards si-a desemnat castigatorii duminica seara, la Los Angeles. Iata laureatii principalelor categorii: Cel mai bun serial dramatic: Breaking Bad Cel mai bun serial de com.

Cel mai sangeros atac comis vreodata impotriva minoritatii crestine din Pakistan: 81 de morti, printre care 37 de femei si sapte copii

Un dublu atentat comis in fata unei biserici la iesirea de la slujba a ucis 81 de oameni duminica, in Pakistan, acesta fiind cel mai sangeros atac comis vreodata impotriva minoritatii crestine din aceasta tara, scrie AFP.

VIDEO Interviu Marian Jean Marinescu: In cel mai optimist scenariu, Romania va putea accesa noile fonduri europene la sfarsitul anului 2014

Fondurile alocate Romaniei pentru perioada 2014-2020 vor putea fi accesate cel mai devreme, in opinia europarlamentarului Marian Jean Marinescu, la sfarsitul anului viitor. Aceasta din cauza intarzierii autoritatilor nationale in pregatirea documentelor, in special Acordul de Parteneriat. Marinescu a explicat pentru uelive. ro ca din cele doua surse, cumulat perioada 2007-2013 si 2014-2020) Romania va avea disponibile circa 10 miliarde de euro in fiecare din anii 2014 si 2015, dar, crede acesta, se pare ca nu vor putea fi cheltuiti.

Cel mai scump jucator din istorie s-a accidentat inainte sa joace

Gareth Bale, cel mai mare transfer din istoria fotbalului, era asteptat sa debuteze duminica pe Santiago Bernabeu, in fata propriilor fani. Numai ca iluziile s-au risipit la incalzire, cand el s-a accidentat si a trebuit sa iasa de pe teren.

Cel mai frumos drum din Romania, lasat de izbeliste.

Bolovani cazuti pe carosabil, podete neterminate, surpate pe alocuri, strangulari ale drumului, asfalt sarit, versanti neconsolidati, santuri de scurgere a apelor si parapeti lipsa, in acest stadiu se gaseste la cinci ani de la inceperea lucrarilor de reparatie Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania 2. 105 metri, Pasul Urdele). Drumul ce traverseaza Muntii Parang a fost realizat in perioada regelui Carol al II-lea si concureaza cu Transfagarasanul la titlul de cel mai frumos drum al .

China demareaza CEL MAI MARE PROIECT AGRICOL DIN LUME

China intentioneaza sa cheltuiesca cateva miliarde de yuani pentru a cumpara teren agricol in Ucraina, in cadrul unui proiect care are toate sansele sa devina cel mai mare proiect agricol peste hotare al.

Cel mai popular tweet al unui brand din istorie: ironia Nokia la adresa Apple

Nokia a profitat de lansarea iPhone 5S si iPhone 5C pentru a ironiza Apple cu un tweet si a reusit sa provoace un fenomen in social media. Mesajul finlandezilor este cel mai popular mesaj de brand din istorie.

Recordul Printului Charles: Daca va urca pe tron, va deveni cel mai in varsta print britanic care devine rege

Printul Charles, care avea doar trei ani atunci cand a devenit primul in ordinea de succesiune la tronul britanic, a doborat un record! Daca Printul Charles va urca pe tron, el va fi cel mai in varsta print.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )