Libnet.ro
UNICEF

15:30

Mircea Mihaies anunta ca il va da in judecata pe premierul Ponta, care l-a numit fascist

Antena3 Antena3,
Mircea Mihaies anunta ca il va da in judecata pe premierul Ponta, care l-a numit fascist

Fostul vicepresedinte al Institutului Cultural Roman ICR) Mircea Mihaies a declarat, joi, ca il va da in judecata pe Victor Ponta, care l-a catalogat fascist, scriitorul refuzand sa faca alte comentarii. continuă pe Antena3

Scriitorul Mircea Mihaies il actioneaza in judecata pe premierul Victor Ponta

Scriitorul Mircea Mihaies a anuntat ca il va da in judecata pe premierul Victor Ponta, dupa ce acesta a refuzat miercuri decorarea sa si a lui Horia Roman Patapievici pe motiv ca au exprimat opinii anti-romanesti, chiar fasciste.

Mircea Mihaies il da in judecata pe premierul Victor Ponta

Scriitorul Mircea Mihaies il va da in judecata pe Victor Ponta, dupa ce premierul a declarat miercuri ca a refuzat decorarea lui Horia Roman Patapievici si Mircea Mihaies pentru ca au exprimat opinii anti-romanesti, chiar fasciste, informeaza B1 TV.

Scriitorul Mircea Mihaies il da in judecata pe premierul Victor Ponta, pentru ca l-a facut fascist

Scriitorul Mircea Mihaies il va da in judecata pe premierul Victor Ponta, dupa ce seful Executivului l-a catalogat drept fascist si a refuzat ca contrasemneze decretul pentru decorarea sa, conform B1. ro. Mihaies a fost vicepresedinte ICR in perioada 2005-2012.

Analiza. De ce este grava acuzatia de fascist adusa de Ponta lui Mircea Mihaies

Istorici si critici literari au analizat pentru Romania libera sintagma fascist batran folosita de Victor Ponta la adresa scriitorului Mircea Mihaies foto). Printre explicatiile acestei iesiri neonorante regasim lipsa de cultura istorica a premierului, dar si o retorica electorala care apare uneori in discursul unor partide socialiste din Europa.

Societatea Timisoara protesteaza vehement fata de grosolana jignire adusa lui Mircea Mihaies de catre Ponta

Organizatiile si asociatiile civice din Timisoara s-au solidarizat cu scriitorul Mircea Mihaies, despre care Victor Ponta sustinea ca ar avea idei si atitudini fasciste.

Apel de solidaritate cu Horia-Roman Patapievici si Mircea Mihaies impotriva stigmatizarilor proferate de premierul Victor Ponta

90 de personalitati ale culturii si vietii publice romanesti au semnat un apel la solidaritate cu fostul director al Institutului Cultural Roman ICR), Horia-Roman Patapievici, precum si cu ceilalti membri ai conducerii institutului, acuzati de premierul Victor Ponta de fascism si atitudine anti-romaneasca.

Andreea Paul: Premierul Ponta e un gunoi. Daca romanii nu se trezesc rapid, gunoiul va fi presedinte

Prim-vicepresedintele PDL Andreea Paul a declarat, luni, ca premierul Victor Ponta este un gunoi si ca daca romanii nu se trezesc rapid gunoiul va fi presedintele tarii, transmite Mediafax.

Eveniment fara precedent in presa romaneasca: Cotidianul Adevarul dezvaluie numele unei surse, dupa ce premierul Ponta l-a acuzat de minciuna

Cotidianul Adevarul a decis sa publice numele unei surse care s-a aflat la originea stirii potrivit careia Victor Ponta s-ar fi deplasat, duminica dimineata, de la Craiova la Satu Mare cu o aeronava militara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )