Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mircea Negulescu are interdictie sa plece din tara si sa ia legatura cu Victor Ponta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mircea Negulescu are interdictie sa plece din tara si sa ia legatura cu Victor Ponta

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins joi cererea Sectiei speciale de arestare preventiva a fostului procuror Mircea Negulescu, acesta fiind plasat sub control judiciar pe o perioada de 60 de zile, el avand interdictia sa plece din tara si sa ia legatura cu Victor Ponta si Sebastian Ghita, care sunt parti vatamate in dosar, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Cum s-a ales fostul procuror Mircea Negulescu cu porecla Portocala

Controversatul procuror Mircea Negulescu a dezvaluit de unde s-a ales cu porecla Portocala. Potrivit unei declaratii proprii, aceasta vine din copilarie si are legatura cu celebrul film.

Fostul procuror Mircea Negulescu, dus la inalta Curte cu propunere de arestare preventiva

Fostul procuror DNA Ploiesti, Mircea Negulescu, va fi dus la inalta Curte de Casatie si Justitie, joi, ora 13. 00, unde un judecator de drepturi si libertati va lua in discutie propunerea de arestare preventiva formulata pe numele lui de Sectia de investigare a magistratilor, sub acuzatia de cercetare abuziva si represiune nedreapta in legatura cu modalitatea in care a insterumentat dosatul Ghita-Ponta-Blair.

Fostul procuror Mircea Negulescu, plasat sub control judiciar. Instanta a respins arestul preventiv

Fostul procuror de la DNA Ploiesti Mircea Negulescu a fost plasat sub control judiciar, timp de 60 zile. inalta Curte de Casatie si Justitie a respins joi seara propunerea de arestare preventiva formulata de procurorii Sectiei speciale si a dispus in schimb masura controlului judiciar, atat pentru Mircea Negulescu, cat si pentru ofiterul de politie judiciara Mihai Iordache.

UPDATE Fostul procuror Mircea Negulescu, retinut de Sectia speciala. El este acuzat ca a fabricat dosarul Tony Blair, in care in 2016 fost pus sub urmarire si Victor Ponta Reactia lui Ponta

Fostul procuror Mircea Negulescu a fost retinut miercuri de procurorii Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ), potrivit unor surse judiciare. Victor Ponta, despre retinerea lui Negulescu: Acum intelegeti de ce se lupta PNL sa desfiinteze Sectia Speciala.

Cati ani de inchisoare risca fostul procuror Mircea Negulescu

Fostul procuror DNA Mircea Negulescu, cercetat sub control judiciar in dosarul Tony Blair, risca ani grei de inchisoare pentru faptele sale. Procurorul Portocala este acuzat ca, in ultimii ani, ar fi.

Fostul procuror DNA Mircea Negulescu, plasat sub control judiciar

Fostul procuror de la DNA Prahova, Mircea Negulescu, zis si Portocala a fost plasat sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile. inalta Curte de Casatie si Justitie arespins cererea.

NEWS ALERT. Fostul procuror DNA Mircea Negulescu a fost retinut

Mircea Negulescu, fost procuror la DNA Ploiesti, a fost retinut de Sectia de Investigare a Infractiu.

Fostul procuror DNA Mircea Negulescu, retinut. Este acuzat de cercetare abuziva si influentarea declaratiilor martorilor

Fostul procuror Mircea Negulescu a fost retinut miercuri de procurorii Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie.

Ploi si vijelii in peste jumatate din tara, pana duminica seara

Ploi torentiale si vijelii se vor inregistra in peste jumatate din tara pana duminica seara, potrivit meteorologilor, care vineri au emis mai multe avertizari Cod galben si Cod portocaliu de instabilitate atmosferica.

Mircea Negulescu, retinut. Fostul procuror Portocala este acuzat ca a fabricat dovezi in dosarul Tony Blair

Fostul procurorMircea Negulescu a fost retinut de procurorii Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie. Din primele informatii, cel supranumit Portocala a fost retinutindosarul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )