Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ce miscare de 10 milioane de euro vrea Hidroelectrica sa faca in prima luna din 2014

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce miscare de 10 milioane de euro vrea Hidroelectrica sa faca in prima luna din 2014

Producatorul de electricitate Hidroeletrica incepe 2014 cu licitatie. Compania vrea sa vanda va scoate la licitatie, in 23 si 24 ianuarie, un nou lot de 14 microhidrocentrale, pentru care spera sa obtina cel putin 46,2 milioane lei 10,4 milioane. continuă pe Wall-Street Ro

Noua persoane, retinute in dosarul de evaziune fiscala de 10 milioane euro. Seful Politiei Drobeta si sotia sa, lasati liberi

Un numar de noua persoane au fost retinute in noaptea de joi spre vineri, dupa perchezitiile care au avut loc joi dimineata, pentru acuzatia de evaziune fiscala cu un prejudiciu de aproximativ 10 milioane de.

Trei din cele 12 persoane retinute, in Mehedinti, pentru evaziune de 10 milioane de euro, arestate

Trei din cele 12 persoane retinute in Mehedinti in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de zece milioane de euro au fost arestate preventiv, alte doua au primit interdictia de a parasi tara, iar celelalte sapte au fost puse in libertate.

Gigi Becali si-a scos la vanzare palatul din Bucuresti, valorand 10 milioane de euro

Omul de afaceri George Becali, inchis la Penitenciarul Poarta Alba, isi scoate la vanzare palatul detinut pe Aleea Alexandru din Bucuresti. Palatul, care l-a facut cunoscut pe Becali, ar valora 10 milioane de.

Mehedinti: Noua persoane retinute in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 10 milioane de euro

Noua persoane au fost retinute intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 10 milioane de euro. Printre cei retinuti sunt doi oameni de afaceri din Drobeta Turnu Severin, Costi Izvoranu si Trandafir.

Vagoane de marfa de 10 milioane de euro ruginesc la Videle.

CFR Marfa a cumparat platforme pentru transportul camioanelor pe calea ferata, dupa care a desfiintat serviciu de transport al camioanelor O companie de stat care avea toate atuurile sa devina tot mai profitabila a ajuns, dupa 15 ani de la infiintarea sa, aproape de faliment. Datoriile de 400 de milioane de euro, pe care le-a acumulat, au fost sterse abia dupa ce au inceput procedurile de privatizare. Dar cum transferul de proprietate a esuat, CFR Marfa continua declinul sau .

Mehedinti: Sapte persoane retinute in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 10 milioane de euro

UPDATE 10:15 Seful Politiei Locale Turnu Severin, Nicolae Micsoniu, si sotia sa au fost eliberati, in noaptea de joi spre vineri, dupa ce au fost audiati de catre procurorii DIICOT Mehedinti in dosarul de e.

UE va subventiona promovarea produselor agroalimentare pana la 200 milioane euro

Comisia Europeana CE) a prezentat, ieri, un proiect de reforma a politicii de informare and si de promovare a produselor agricole and si alimentare europene, prin care subven and tiile ar urma sa creasca, pana in anul 2020, pana la 200 milioane euro, se arata intr-un comunicat de presa remis redac and tiei.

Sova cere ancheta pentru costurile de 140 de milioane euro ale centurii ocolitoare a Clujului

Ministrul delegat pentru proiecte de infrastructura, Dan Sova, a declarat, ieri, la deschiderea centurii ocolitoare a municipiului Cluj-Napoca, Valcele-Apahida, ca va cere o ancheta pentru a stabili de ce constructia a costat peste 140 de milioane euro si de ce a fost inaugurata de doua ori de Emil Boc.

Bugetul SGG, avizat favorabil. Singurul amendament aprobat, depus de fostul primar de Slatina, Darius Valcov, aloca 10 milioane de lei pentru centura Slatinei

Alocarea a 10 milioane de lei pentru o noua fisa de investitii pentru varianta ocolitoare - centura municipiului Slatina a constituit vineri unicul amendament admis de comisiile parlamentare pentru administratie publica la bugetul Secretariatului General al Guvernului pe anul 2014, informeaza Agerpres. Amendamentul a fost depus de fostul primar de Slatina, senatorul Darius Valcov.

Strandul cu apa sarata de la Praid, investitie de 1,55 milioane euro, va fi functional in aprilie 2014

Cel mai mare strand cu apa sarata din Transilvania, cu o suprafata de aproximativ 5. 600 de metri patrati, se construieste la Praid, investitia de 1,55 milioane de euro, realizata din fondurile salinei din statiune, urmand sa fie predata la cheie la sfarsitul lunii aprilie 2014, informeaza Mediafax.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )