Libnet.ro
UNICEF

10:15

Mister Universe a defilat pentru Catalin Botezatu la New York!

ADPM ADPM,
Mister Universe a defilat pentru Catalin Botezatu la New York!

Catalin Botezatu a atras interesul presei si aplauzele a peste 3000 de oameni gratie show-ului nonconformist pe care l-a pus in scena in cadrul festivalului de moda New York Couture Fashion Week. A fost cea de-a opta participare a designerului roman la cunoscutul eveniment de peste Ocean. Continue reading . continuă pe ADPM

Catalin Botezatu, asa cum nu l-am mai vazut de mult timp

Dupa o perioada destul de lunga de timp, in care a stat mai retras ca niciodata, in aparitiile publice fiind mai tot timpul trist si suparat, ori nervos din pricina scandalurilor mondene, iata-l pe Catalin Botezatu din nou zambitor si plin de viata. Designerul a ajuns la New York unde isi va prezenta o colectie vestimentara. Continue reading .

Peste 180 de persoane, retinute la New York la prima aniversare a miscarii Occupy.

Aproximativ 1. 000 de persoane au celebrat luni la New York prima aniversare a miscarii Occupy Wall Street, in cadrul unei manifestatii marcate de tensiuni cu politia care a retinut mai mult de 180 de manifestanti, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Citeste si: Miscarea Occupy Wall Street va marca un an de la fondare prin blocarea Bursei din New York Suntem acolo pentru a ne face ascultata vocea, pentru a protesta fata de aviditatea Wall Street, a declarat Bill Dobbs, unul dintre .

Corina Suteu, fost director ICR New York: Nu dorim sa fim complici la aceasta agonie ...

Corina Suteu, care, pana vineri, a ocupat, timp de sase ani, functia de director al Institutului Cultural Roman ICR) din New York, a detaliat, intr-o scrisoare remisa Mediafax, motivele demisiei sale si a Oanei Radu, vicepresedinte al institutiei. Citeste si: PSD si PDL anunta numele celor propusi pentru a face parte din conducerea ICREFECTELE numirii lui Marga la ICR. Corina Suteu a demisionat din functia de director al Institutului din New York Decizia vine ca un raspuns natural la .

Poeta Doina Uricariu, numita la conducerea Institutului Cultural Roman din New York

Poeta Doina Uricariu a fost numita la conducerea Institutului Cultural Roman din New York, informeaza Adevarul. Numirea sa vine dupa ce directoarea ICR New York, Corina Suteu, si adjuncta sa, Oana Radu, au.

Doina Uricariu a fost numita in functia de director al Institutului Cultural Roman din New York

Poeta Doina Uricariu a fost numita, miercuri, in functia de director al Institutului Cultural Roman ICR) de la New York, inlocuind-o astfel pe Corina Suteu, care si-a prezentat demisia saptamana trecuta,.

Occupy Wall Street aniverseaza un an: 35 de persoane au fost arestate la New York

Circa 35 de persoane au fost arestate luni dimineata la New York langa Wall Street, in timpul unei manifestatii a miscarii Occupy Wall Street care celebreaza luni prima aniversare, relateaza AFP.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2715 seconds )