Libnet.ro
UNICEF

13:15

Mitingul anti-Morsi, cea mai mare manifestatie din istoria Egiptului - sursa militara

Hotnews Hotnews,
 Mitingul anti-Morsi, cea mai mare manifestatie din istoria Egiptului - sursa militara

Armata egipteana estimeaza la cateva milioane numarul manifestantilor care s-au reunit duminica in tara cu scopul de a cere plecarea presedintelui islamist Mohamed Morsi de la putere, a declarat o sursa militara pentru AFP. CRONOLOGIE: Principalele evenimente de la venirea lui Mohamed Morsi la putere . continuă pe Hotnews

Mitingul anti-Morsi, cea mai mare manifestatie din istoria Egiptului.

Armata egipteana estimeaza la cateva milioane numarul manifestantilor care s-au reunit duminica in tara cu scopul de a cere plecarea presedintelui islamist Mohamed Morsi de la putere, a declarat o sursa militara pentru AFP, conform Mediafax. Citeste si Egiptul, pe marginea prapastiei Este vorba despre cea mai mare manifestatie din istoria Egiptului, a precizat aceasta sursa, sub protectia anonimatului. La un miting al islamistilor care il sustin pe presedinte, oragnizat duminica la Nasr .

VIDEO Ciocniri violente in Egipt. Cinci morti in cea mai mare manifestatie din istoria tarii, impotriva presedintelui islamist Morsi

Cinci persoane si-au pierdut viata duminica in confruntari intre partizanii si adversarii presedintelui islamist egiptean Mohamed Morsi, in timpul unor manifestatii de mare amploare organizate in toata tara care i-au cerut plecarea la un an dupa investitura, scrie presa internationala. O sursa militara a declarat pentru Reuters ca 14 milioane de persoane au iesit pe strazi in tata tara sa demonstreze, in pofida unei temperaturi de 38 de grade. Multimea a scandat Cara-te! sau Poporul vrea ca regimul sa cada!.

CEA MAI MARE MANIFESTATIE DIN ISTORIA EGIPTULUI: Milioane de oameni cer prabusirea regimului Morsi

UPDATE: O alta persoana a fost ucisa duminica, in centrul Egiptului, dupa ce persoane inarmate aflate pe o motocicleta au deschis focul asupra unor manifestanti, a anuntat un oficial din cadrul.

Egiptul se confrunta cu cea mai mare manifestatie din istoria tarii. Milioane de oameni au iesit in strada

A fost o noapte extrem de agitata in 20 dintre cele mai mari orase. Milioane de oameni au iesit din nou in strada pentru a cere demisia liderului egiptean. Patru oameni au murit si peste doua sute au fost.

FlorideLux.ro se extinde la nivel global prin afilierea la cea mai mare florarie din lume, 1800flowers.com

Grupul FlorideLux. ro se extinde la nivel global, prin accederea la 1800flowers. com si alaturarea la cea mai mare retea de florarii din lume, BloomNet. In urma parteneriatului realizat cu 1800flowers. com, ce are sediul in Carle Place, New York, compania.

Alexander Bard, analist internet: Cea mai mare problema pentru o companie este ca sefii pun multe persoane in Cc la e-mail

Cea mai mare problema pentru o companie este faptul ca sefii pun pea multe persoane in CC atunci cand trimit un e-mail, a afirmat Alexander Bard, sociolog specializat in internet, in cadrul unei conferinte organizate la Berlin de compania de call.

Alexander Bard, analist internet: Cea mai mare problema pentru o companie este ca sefii pun multe persoane in CC la e-mail

Cea mai mare problema pentru o companie este faptul ca sefii pun pea multe persoane in CC atunci cand trimit un e-mail, a afirmat Alexander Bard, sociolog specializat in internet, in cadrul unei conferinte organizate la Berlin de compania de call.

Dacia a inregistrat cea mai mare crestere a vanzarilor pe piata franceza in primele sase luni din acest an

Vanzarile de autoturisme Dacia in Franta au inregistrat o crestere de 9,1% in primele sase luni ale acestui an, cea mai mare crestere procentuala inregistrata de un constructor auto pe piata franceza,.

Dacia a avut in primul semestru cea mai mare crestere pe piata auto franceza

Dacia a avut in primul semestru cea mai mare crestere procentuala pe piata auto franceza, de 7,3%, la 46. 900 unitati, insa a inregistrat in luna iunie o scadere de 18,7%, la 8. 200 inmatriculari de autoturisme noi, potrivit datelor anuntate luni de.

Dacia a prins cea mai mare viteza pe piata auto franceza in primul semestru, dar a franat brusc in iunie

Dacia a avut in primul semestru cea mai mare crestere procentuala pe piata auto franceza, de 7,3%, la 46. 900 de unitati, insa a inregistrat in luna iunie o scadere de 18,7%, la 8. 200 inmatriculari de autoturisme noi, potrivit datelor anuntate de asociatia producatorilor de automobile din Franta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )