Libnet.ro
UNICEF

01:05

Momente dificile pentru cea mai batrana mama din Romania

Antena3 Antena3,
Momente dificile pentru cea mai batrana mama din Romania

Adriana Iliescu, femeia in varsta de 77 de ani care are o fetita de 10 ani nascuta pe cale artificiala, trece prin momente dificile, scriu cei de la Cancan. ro. Femeia, fost profesor universitar, se simte tot mai. continuă pe Antena3

Mercedes lanseaza probabil cea mai frumoasa decapotabila din ultima vreme

Cei de la Mercedes planuiesc sa-i lase cu gura cascata pe toti cei prezenti la salonul auto de la Frankfurt cu superbul S-Class Cabriolet. Producatorul nemtesc de masini de lux i-a impresionat pe toti anul trecut cu noua linie de limuzine S-Class. Anul acesta a reusit sa le trezeasca interesul pasionatilor de autoturisme, sau, mai [] Mercedes lanseaza probabil cea mai frumoasa decapotabila din ultima vreme Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FOTO Cum arata cea mai moderna piata din Botosani. Module din aluminiu, geamuri termoizolante si vestiare pentru pietari

In aceasta vara a fost deschisa cea mai moderna piata din municipiul Botosani. Este vorba de Piata Viilor reabilitata si adusa la standarde europene. in momentul de fata, piata este termoizolata, are vestiare pentru comercianti si toalete.

Rezultate Bac 2015 Bucuresti. Cea mai mare medie din sesiunea de toamna este este de 9,61

Rezultate Bac 2015 Bucuresti. Rata de promovare a examenului de Bacalaureat 2015 sesiunea de toamna este in Capitala de 22,85% inainte de contestatii, fata de 24,1% la nivel national. in schimb, Capitala inregistreaza cea mai mare medie din sesiunea de toamna, de 9,61, ce apartine unei absolvente a Liceului Ion Creanga.

Cine e cea mai puternica romanca din lume. Are cateva miliarde de euro pe mana

Afaceri de cateva miliarde de euro stau in mainile Angelei Cretu, numita tot in 2011 director general al filialei Avon din Rusia, in cadrul celei unei ample reorganizari a conducerii companiei americane cu.

Transalpina. La pas pe cea mai inalta sosea din Romania. Partea I

Pe harti si gps se cheama DN 67C. E cunoscuta inca din Antichitate. in perioada interbelica a fost reparata la initiativa regelui Carol al II-lea, care a si parcurs-o integral, la volan, motiv pentru care s-a numit o vreme Drumul Regelui. Transalpina poate ca nu intrece in frumusete Transfagarasanul, dar este cea mai inalta sosea asfaltata din Romania. S-o parcurgem, asa cum merita, punct cu punct.

Prima expeditie romaneasca in Alpii Dinarici: cucerirea varfului Dinara (1831), cea mai inalta cota din Croatia

La inceputul anului 2007, odata cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, pasionatii de turism montan grupati in jurul Asociatiei de Turism Chindia au initiat TOP 27, topul cuceririi celei mai inalte cote din fiecare tara a UE. La 1 iulie 2013, prin intrarea Croatiei in UE, TOP 27 a devenit ca obiectiv montan, TOP 28. in acest context, cucerirea celei mai inalte cote din Croatia devenea o prioritate in programul montaniarzilor damboviteni.

Real Madrid are echipa cea mai scumpa din lume: Jucatorii au fost evaluati la 715 milioane de euro

Real Madrid are cea mai scumpa echipa din lume, dupa ce jucatorii sai au fost evaluati la 715 milioane euro de catre site-ul specializat transfermarket. com, citat de Agerpres. Locul secund este ocupat de Barcelona.

Cea mai mare scadere a preturilor din ultimii 56 de ani

Preturile de consum din Elvetia au inregistrat in august cea mai mare scadere din ultimii 56 de ani, de 1,4% comparativ cu intervalul similar al anului trecut, evolutie care reflecta presiunile exercitate de.

Branza din lapte de scroafa: ce gust are si cat costa un kilogram din cea mai scumpa branza din lume

O mica ferma din Olanda este prima din lume care a inceput sa produca branza din lapte de scroafa. Noul produs de lux va costa mai mult decat branza din lapte de magarita, care era pana acum cea mai scumpa din lume.

Cum pregatesti cea mai buna zacusca, vedeta conservelor de toamna. Secretul gustarii delicioase, dupa o reteta a bunicii

Pregatirile pentru iarna au intrat in linie dreapta. Gospodinele dau zor sa umple camarile, iar sezonul conservelor de legume e in toi. O reteta de zacusca pregatita in mod clasic, la foc de lemne si in oala de tuci, ca la mama acasa, e cea mai buna alegere pentru un preparat delicios.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )