Libnet.ro
UNICEF

10:15

Real Madrid are echipa cea mai scumpa din lume: Jucatorii au fost evaluati la 715 milioane de euro

B1 B1,
Real Madrid are echipa cea mai scumpa din lume: Jucatorii au fost evaluati la 715 milioane de euro

Real Madrid are cea mai scumpa echipa din lume, dupa ce jucatorii sai au fost evaluati la 715 milioane euro de catre site-ul specializat transfermarket. com, citat de Agerpres. Locul secund este ocupat de Barcelona. continuă pe B1

Branza din lapte de scroafa: ce gust are si cat costa un kilogram din cea mai scumpa branza din lume

O mica ferma din Olanda este prima din lume care a inceput sa produca branza din lapte de scroafa. Noul produs de lux va costa mai mult decat branza din lapte de magarita, care era pana acum cea mai scumpa din lume.

Cat costa o parcela de teren de casa in cea mai scumpa zona a Barladului. Primaria le vine de la preturi de nimic

In prelungirea celei mai scumpe zone de case din Barlad vor fi scoase la licitatii parcele de teren aflate in proprietatea privata a orasului.

Simona Halep la US Open: joaca azi in turul al doilea, revine pe cea mai mare arena de tenis din lume

Simona Halep o va intalni pe Kateryna Bondarenko, din Ucraina, a doua partida a zilei de pe arena Arthur Ashe, cea mai mare din lume.

Noua consola Xbox One Elite e mai scumpa si mai rapida

Dupa ce au facut un efort pentru a miscora pretul de vanzare al consolei Xbox One, cei de la Microsoft l-au crescut din nou cu Xbox One Elite. La momentul lansarii initiale de acum aproape doi ani, Xbox One era mai scumpa decat PlayStation 4 cu 100 de dolari. Nu a trecut mult timp pana [] Noua consola Xbox One Elite e mai scumpa si mai rapida Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Corespondenta de la Bruxelles. Cea mai importanta batalie a Europei de dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial

Nu mai este o situatie de criza. Nu mai este o dilema umanitara. Este, fara niciun fel de indoiala, cea mai mare batalie pe care o poarta Europa aceasta a noastra, pe fronturi multiple, cu ce arme are la indemana, nu multe, cam vechi, si un Stat Major in deruta, dar, foarte important, cu vointa politica de a gasi o solutie.

FOTO Cum arata cea mai moderna piata din Botosani. Module din aluminiu, geamuri termoizolante si vestiare pentru pietari

In aceasta vara a fost deschisa cea mai moderna piata din municipiul Botosani. Este vorba de Piata Viilor reabilitata si adusa la standarde europene. in momentul de fata, piata este termoizolata, are vestiare pentru comercianti si toalete.

Coreea de Nord are cea mai mare rata de suicid, al 11-lea an la rand

Coreea de Nord este in topul tarilor cu cea mai mare rata de suicid, pentru al 11-lea an la rand, conform raportului Health Data 2015.

Cea mai mare scadere a preturilor din ultimii 56 de ani

Preturile de consum din Elvetia au inregistrat in august cea mai mare scadere din ultimii 56 de ani, de 1,4% comparativ cu intervalul similar al anului trecut, evolutie care reflecta presiunile exercitate de.

Transalpina. La pas pe cea mai inalta sosea din Romania. Partea I

Pe harti si gps se cheama DN 67C. E cunoscuta inca din Antichitate. in perioada interbelica a fost reparata la initiativa regelui Carol al II-lea, care a si parcurs-o integral, la volan, motiv pentru care s-a numit o vreme Drumul Regelui. Transalpina poate ca nu intrece in frumusete Transfagarasanul, dar este cea mai inalta sosea asfaltata din Romania. S-o parcurgem, asa cum merita, punct cu punct.

B1 TV, pentru a treia oara consecutiv cea mai citata sursa media in presa scrisa

B1 TV este din nou cea mai citata sursa media in presa scrisa. Potrivit Mediatrust, B1 TV conduce topul general cu 163 de mentiuni in articolele care au aparut in perioada 1 mai 31 iulie 2015 in ziare,.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )