Libnet.ro
UNICEF

18:00

Momente de panica intr-un restaurant din Capitala, dupa ce localul a luat foc

Antena3 Antena3,
Momente de panica intr-un restaurant din Capitala, dupa ce localul a luat foc

Un restaurant din Capitala a ars. Focul ar fi pornit de la tabloul electric si s-a extins la mansarda. La restaurantul respectiv, aflat in apropierea unei benzinarii, urma sa inceapa o. continuă pe Antena3

Circulatia tramvaielor, blocata in zona Garii de Nord din Capitala, dupa ce s-a spart o conducta de apa

Circulatia tramvaielor a fost oprita, joi seara, iar traficul rutier se desfasoara cu dificultate pe Bulevardul Gheorghe Duca din Capitala, dupa ce o conducta care apartine Apa Nova s-a spart, iar asfaltul s-a.

Incendiu puternic la un restaurant din Capitala

Un incendiu de proportii a izbucnit duminica dupa-amiaza la un restaurant din Sectorul 4 ai Capitalei. La fata locului au ajuns imediat mai multe echipaje de pompieri. Nicio persoana nu a fost ranita.

Incendiu intr-un bloc din Capitala. O femeie a ars de vie (VIDEO)

Tragedie in Capitala! O femeie a murit arsa de vie, dupa ce apartamentul in care se afla a fost cuprins de flacari, informeaza B1 TV. Focul a izbucnit in jurul orei 04. 00 dimineata.

Incendiu intr-un restaurant din Sectorul 4 al Capitalei, in zona s-a degajat foarte mult fum

Un incendiu a izbucnit, duminica dupa-amiaza, intr-un restaurant de pe Strada Peroni din Sectorul 4 al Capitalei, in zona degajandu-se foarte mult fum. Desi cladirea este lipita de un bloc de locuinte, nu exista pericolul extinderii incendiului, a declarat, pentru News. ro, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti - Ilfov, Daniel Vasile.

Incendiu puternic la un restaurant din sectorul 4, situat in apropierea unei benzinarii. Cinci echipaje de pompieri au ajuns la fata locului

Un incendiu puternic a izbucnit duminica la un restaurant din Capitala, Sectorul 4, situat in apropierea unei benzinarii. Restaurantul se afla pe Strada Alunisului, unde au ajuns imediat cinci.

Circulatia tramvaielor, blocata in zona Garii de Nord din Capitala, dupa ce s-a spart o conducta de apa

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate, iar circulatia tramvaielor a fost oprita, joi seara, pe Bulevardul Gheorghe Duca din Capitala dupa ce o conducta care apartine Apa Nova s-a spart, iar asfaltul s-a surpat, spun politistii de la Brigada Rutiera a Capitalei.

Circulatia tramvaielor, blocata in zona Garii de Nord din Capitala

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate, iar circulatia tramvaielor a fost oprita, joi seara, pe Bulevardul Gheorghe Duca din Capitala dupa ce o conducta care apartine Apa Nova s-a spart, iar asfaltul s-a surpat, spun politistii de la Brigada Rutiera a Capitalei. O conducta de apa care traverseaza Bulevardul Gheorghe Duca din zona Garii de Nord din Capitala s-a spart, joi seara, iar asfaltul din apropiere s-a surpat.

Bucuresti: Incendiu la un restaurant din sectorul 4; cauza probabila - un scurtcircuit la tabloul electric

Un incendiu a izbucnit, duminica, la un restaurant din sectorul 4, iar pompierii intervin pentru stingerea acestuia, a anuntat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile.

Incendiu intr-un bloc din cartierul bucurestean Crangasi. O femeie a murit

O femeie de 66 de ani a murit arsa de vie in apartamentul in care locuia. Incendiul a pornit intr-un bloc din cartierul Crangasi din Capitala. Fumul gros a cuprins mai multe etaje ale.

Doua femei protesteaza pe acoperisul unui bloc din Capitala, cerand ca sotii lor, aflati in arest, sa fie eliberati

Doua femei s-au urcat, duminica, pe acoperisul unui bloc din Capitala si ameninta ca se arunca in gol, cerand punerea in libertate a sotilor lor, care se afla in arest, relateaza News. ro. La fata locului se afla echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) si ale Politiei, care negociaza cu femeile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )