Libnet.ro
UNICEF

10:15

Monica Barladeanu, din nou singura?

ADPM ADPM,
Monica Barladeanu, din nou singura?

Monica Barldeanu pare a fi din nou singura, dupa ce dr. Gad Renert, cel despre care se zvonea ca ar fi iubitul vedetei, este plecat fara ea in Insula St. Barths. continuă pe ADPM

Timpul si realitatea din nou ii joaca feste domnului ministru Ghinea

Deputatul PSD Ana Birchall il critica pe ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, sustinand ca retragerea, la doar o zi, a apelului de proiecte pentru programul de educatie pentru copiii din scolile defavorizate reprezinta o dovada de amatorism si incompetenta si ca timpul si realitatea ii joaca din nou feste acestuia, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Maia Morgenstern va juca din nou rolul Fecioarei Maria. Ce pregateste regizorul Mel Gibson

Actrita Maia Morgenstern va juca din nou rolul Fecioarei Maria intr-o continuare a filmului regizat de Mel Gibson, The Passion of the Christ / Patimile lui Hristos. Regizorul Mel.

Din nou in fata judecatorilor: Nu am de gand sa mai vorbesc cu ea. Un miliardar se afla razboi total cu fosta sotie

Un miliardar penal a ajuns din nou in fata judecatorilor, acesta fiind Remus Truica. Barbatul e revoltat ca nu si-a mai vazut fetitele, informeaza stiripesurse. ro. Nu mi-am vazut fetitele, dar.

Donald Trump socheaza din nou. Magnatul o acuza pe contracandidata sa ca este fondatoarea ISIS (VIDEO)

Donald Trump ii aduce acuzatii grave contracandidatei sale, Hillary Clinton. in discursul din Florida, acesta a subliniat inca o data, acuzand-o pe candidata democrata la alegerile.

Coreea de Nord, incalca din nou rezolutiile ONU. Racheta balistica lansata in Marea Japoniei

Coreea de Nord a lansat miercuri o racheta balistica, din partea de est a tarii catre apele din largul coastelor sale estice, a anuntat statul major al armatei sud-coreene, citat de agentia Yonhap. Lansarea a.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )