Libnet.ro
UNICEF

10:45

Donald Trump socheaza din nou. Magnatul o acuza pe contracandidata sa ca este fondatoarea ISIS (VIDEO)

B1 B1,
Donald Trump socheaza din nou. Magnatul o acuza pe contracandidata sa ca este fondatoarea ISIS (VIDEO)

Donald Trump ii aduce acuzatii grave contracandidatei sale, Hillary Clinton. in discursul din Florida, acesta a subliniat inca o data, acuzand-o pe candidata democrata la alegerile. continuă pe B1

Raluca Pruna socheaza din nou: Ministrul Justitiei vrea protectia cuplurilor necasatorie, fie ca sunt gay sau nu (VIDEO)

Declaratie uimitoare a ministrului Justitiei. in opinia Ralucai Pruna, cuplurile care traiesc fara casatorie, indiferent de sexul partenerilor, au nevoie de protectie oferita de lege. Ministrul.

VIDEO: Donald Trump o acuza pe Hillary Clinton ca este diavolul in persoana

Republicanul Donald Trump a descris-o, luni seara, pe contracandidata sa democrata Hillary Clinton ca fiind diavolul in persoana.

Donald Trump se teme ca alegerile vor fi fraudate si o numeste diavol pe Hillary Clinton

Candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA, Donald Trump, se teme ca votul sa nu fie aranjat si o compara pe contracandidata sa democrata, Hillary Clinton, cu diavolul. Trump a sugerat, la un miting electoral in Ohio, ca alegerile din noiembrie ar putea fi fraudate, precizand ca a auzit multe despre asta, fara sa poata oferi insa vreo dovada, noteaza BBC.

Ignoranta prezidentiala: care sunt adevarurile stiintifice pe care Donald Trump le contesta

Pana la sfarsitul anului, America avea un nou presedinte: fie Hillary Clinton, fie Donald Trump. Faptul ca Donald Trump e la un pas distanta de a capata cea mai mare autoritate in America e destul de infricosator, dintr-o serie de motive. Ne-am familiarizat deja cu discursurile sexiste, rasiste si deseori lipsite de logica si coerenta, [].

Donald Trump continua sa socheze: Iubesc bebelusii! Poti sa-l scoti afara!. Miliardarul american, deranjat de un copil care plangea (VIDEO)

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, a reusit din nou sa socheze, dupa ce, deranjat de plansetele unui bebelus care ii intrerupea discursul, a cerut ca pruncul sa.

Senatorul John McCain il avertizeaza pe Donald Trump: Chiar daca partidul l-a nominalizat, acest lucru nu ii ofera dreptul sa defaimeze eroii

Foarte respectatul senator republican John McCain l-a pus la punct luni pe Donald Trump, atragandu-i atentia miliardarului sa dea exemplu, dupa un nou derapaj al acestuia, de aceasta data impotriva familiei unui soldat musulman decedat in pe campul de lupta, scrie AFP.

Hillary Clinton are un avans de 7% in fata lui Donald Trump, arata un sondaj realizat dupa Conventia Partidului Democrat

Un nou sondaj de opinie arata un avans de 7% pentru candidata democrata Hillary Clinton, in fata contracandidatului republican Donald Trump, informeaza AFP, citata de Daily Mail. La finalul Conventiei.

Mircea Badea, despre atacurile siteurilor de propaganda romanesti la adresa lui Donald Trump

Mircea Badea a comentat in emisiunea in gura presei modul cum siteurile de propaganda romanesti il ataca in aceste zile pe Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidentiale.

Donald Trump ataca: Obama a fost probabil cel mai slab presedinte din istoria SUA

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, lanseaza un atac dur la adresa actualului presedinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, in contextul in care acesta din.

Donald Trump, atac dur la adresa lui Barack Obama. A fost slab...

Candidatul republican Donald Trump a descris mandatul lui Barack Obama la Casa Alba drept un dezastru, in replica la recentele critici venite din partea presedintelui american, informeaza BBC News.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )