Libnet.ro
UNICEF

14:15

Monica Macovei, cercetata de DIICOT

Antena3 Antena3,
Monica Macovei, cercetata de DIICOT

Monica Macovei este cercetata de DIICOT, in uma unui denunt facut in luna iulie de FACIAS si Grupul de Investigatii Politice GIP) in 26 septembrie, a anuntat, miercuri,Parchetul de pe langa inalta. continuă pe Antena3

VIDEO. Monica Macovei: Ponta, mai preocupat sa apere interesele rusilor decat sa sustina o justitie corecta

Monica Macovei: Asemanarea dintre criticile lui Victor Ponta aduse procurorilor care investigheaza cazul de evaziune de la Lukoil si discursul ambasadorul Rusiei la Bucuresti pe aceeasi tema este o dovada clara ca Ponta este mai preocupat sa apere interesele rusilor, decat sa sustina o justitie corecta si recuperarea prejudiciilor.

Alegeri prezidentiale 2014. Monica Macovei, campanie electorala in piata

Monica Macovei este primul candidat la alegerile prezidentiale 2014 care a ajuns in judetul Valcea. Candidatul independent si-a inceput vizita in Ramnicu Valcea in piata din Cartierul Ostroveni.

Monica Macovei si-a inceput campania electorala la Timisoara: In urma cu 25 de ani aici a inceput libertatea. Vreau ca de aici sa inceapa schimbarea Romaniei

Monica Macovei si-a inceput campania electorala pentru alegerile prezidentiale la Timisoara, intr-o hala dezafectata a unei foste fabrici, ea declarand ca in acest oras, in urma cu 25 de ani, a inceput libertatea si vrea ca de aici sa inceapa schimbarea Romaniei. Am decis sa incep campania electorala la Timisoara pentru ca in urma cu 25 de ani aici a inceput libertatea. Vreau ca de aici sa inceapa schimbarea Romaniei. Schimbarea Romaniei se numeste de fapt transformarea Romaniei in toate acele porunci pe care le-am pus pentru tara, a spus Macovei.

Monica Macovei avertizeaza ca viitorul DNA depinde de cine va ajunge presedintele Romaniei

Viitorul Directiei Nationale Anticoruptie depinde de cel care va fi ales presedintele Romaniei, a avertizat, marti, candidatul independent Monica Macovei. Aceasta sustine ca daca alegerile vor fi castigate.

Alegeri prezidentiale 2014. Monica Macovei, in campanie electorala la Arad: Din pacate, politicienii se intalnesc cu alegatorii doar o data la patru-cinci ani

Candidata independenta la alegerile prezidentiale 2014, Monica Macovei, a fost prezenta in cursul zilei de duminica, 5 octombrie, in municipiul Arad, pentru a-si face campanie electorala.

Monica Macovei a inceput campania electorala intr-o hala dezafectata din Timisoara

Monica Macovei si-a inceput campania electorala pentru alegerile prezidentiale intr-o hala dezafectata a unei foste fabrici din Timisoara. Ea a declarat ca in acest oras, in urma cu 25 de ani, a inceput libertatea si vrea ca de aici sa inceapa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )