Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Shenzen dupa ce a trecut de slovaca Anna Schmiedlova

B1 B1,
Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Shenzen dupa ce a trecut de slovaca Anna Schmiedlova

Romanca Monica Niculescu a trecut, marti, de slovaca Anna Schmiedlova in runda inaugurala a turneului WTA de la Shenzen, scor 4-6, 6-2, 6-3. in turul doi, jucatoarea romanca o va intalni pe Yung-Jan Chan, din T. continuă pe B1

Victor Hanescu s-a calificat in turul doi la Doha

Jucatorul de tenis Victor Hanescu s-a calificat, luni, in turul doi al turneului ATP de la Doha, dotat cu premii totale de 1. 500 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Victor Hanescu s-a calificat in turul doi al turneului ATP.

Jucatorul de tenis Victor Hanescu s-a calificat, luni, in turul doi al turneului ATP de la Doha, dotat cu premii totale de 1. 500 de dolari, transmite Mediafax. Hanescu a trecut in runda inaugurala de portughezul Joao Sousa, scor 6-3, 6-2. Citeste si: Perechea Tecau/Mirnii, cap de serie numarul 13 la US Open In turul doi, Hanescu va juca in compania favoritului numarul 8, spaniolul Fernando Verdasco, care l-a invins pe italianul Filippo Volandri, scor 6-3, 6-3. Pentru accederea in turul .

Victor Hanescu s-a calificat in turul doi la Doha

Jucatorul de tenis Victor Hanescu s-a calificat, luni, in turul doi al turneului ATP de la Doha, dotat cu premii totale de 1. 500 de dolari. Hanescu a trecut in runda inaugurala de portughezul Joao Sousa, scor.

Marius Copil a acces in turul doi al turneului de la Brisbane

Romanul Marius Copil s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de la Brisbane, dupa ce l-a invins pe japonezul Yuichi Sugita, cu scorul de 7-6 7/5), 6-7 2/7), 7-6 9/7). in turul doi, Copil va juca in.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )