Libnet.ro
UNICEF

06:45

Mormi, afacerea cu jucarii educative inceputa de o familie din Capitala pentru copilul lor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mormi, afacerea cu jucarii educative inceputa de o familie din Capitala pentru copilul lor

O familie din Bucuresti a decis sa inlocuiasca jucariile cu functionalitate limitata ale copilului cu unele creative, din care poate invata, asa ca s-a apucat sa le gandeasca si sa le creeze in cadrul afacerii Mormi, inceputa cu 5. 000 de euro, bani. continuă pe Wall-Street Ro

Creste numarul afacerilor de familie din IT - studiu

Numarul afacerilor de familie din sectoarele bazate pe tehnologie a crescut semnificativ in ultimii doi ani, la nivel global, de la 28% in 2017 la 38% in acest an, arata un studiu realizat de EY. Cum arata afacerile de familie din Romania.

Un nou medic fals a fost descoperit de autoritatile din Capitala

Un nou medic fals a fost descoperit de autoritatile din Capitala. Barbatul in varsta de 26 de ani profesa intr-un apartament din sectorul treisi a fost retinut de politisti. Autoritatile au.

Atac, intr-o statie de autobuz din Capitala! Un tanar a fost taiat la gat cu un cutit

Un incident extrem de grav a avut loc luni, intr-o statie de autobuz din Capitala. Dupa ce a izbucnit un conflict intre doi tineri, unul dintre ei a fost grav ranit la gat. Politia si ambulanta au intervenit de.

PwC, despre provocarile afacerilor de familie din Romania: mediul economic, inovarea si reglementarea

Peste 70% dintre afacerile de familie au perspective de crestere pentru urmatorii doi ani, cele mai importante provocari pentru romani fiind mediul economic, nevoia de inovare, cadrul de reglementare si securitatea cibernetica, potrivit raportului PwC.

Tragedie intr-o familie din Roma! Un adolescent de 14 ani a murit dupa ce tatal sau a cazut peste el de la inaltime

Un adolescent de doar 14 ani din Roma si-a pierdut viata dupa ce tatal lui,care se afla pe acoperis, a cazut peste el si l-a strivit cu greutatea lui. Pasquale Persia ii tinea scara tatalui.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )