Libnet.ro
UNICEF

14:45

Motivare: Mohamad Yassin pretindea ca are o relatie stransa cu Traian Basescu

România Liberă România Liberă,
Motivare: Mohamad Yassin pretindea ca are o relatie stransa cu Traian Basescu

Mohamad Yassin, arestat pentru ca ar fi cerut bani pentru eliberarea lui Omar Hayssam, pretindea ca are o relatie stransa cu fostul presedinte Traian Basescu, potrivit motivarii deciziei de arestare luate in cazul sau, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Mohamad Yassin pretindea ca are o relatie stransa cu Basescu. Motivarea condamnarii acestuia

Mohamad Yassin, arestat pentru ca ar fi cerut bani pentru eliberarea lui Omar Hayssam, pretindea ca are o relatie stransa cu fostul presedinte Traian Basescu, potrivit motivarii deciziei de arestare luate in.

Numele lui Basescu apare in motivarea arestarii lui Mohamad Yassin

Mohamad Yassin, arestat pentru ca ar fi cerut bani pentru eliberarea lui Omar Hayssam, pretindea ca are o relatie stransa cu fostul presedinte Traian Basescu, potrivit motivarii deciziei de arestare luate in cazul sau, informeaza Mediafax.

Traian Basescu, despre legatura cu Mohamad Yassin: N-am nicio relatie cu el personala (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca nu are nicio relatie cu Mohamad Yassin, arestat pentru ca ar fi cerut bani pentru eliberarea lui Omar Hayssam. Eu am avut nevoie de Yassin Mohamad la momentul.

Traian Basescu, despre legatura cu Mohamad Yassin: N-am nicio relatie cu el personala

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca nu are nicio relatie cu Mohamad Yassin, arestat pentru ca ar fi cerut bani pentru eliberarea lui Omar Hayssam. A ramas impresia ca are acces la mine foarte usor,.

Numele lui Traian Basescu, in dosarul doctorului Yassin

Numele lui Traian Basescu apare in motivarea arestarii doctorului Yassin. Mohamad Yassin, arestat pentru ca ar fi cerut bani pentru eliberarea lui Omar Hayssam, pretindea ca are o relatie stransa cu fostul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )