Libnet.ro
UNICEF

06:30

Motivele pentru care Voiculescu cere eliberarea conditionata din puscarie

Adevărul Adevărul,
Motivele pentru care Voiculescu cere eliberarea conditionata din puscarie

Dan Voiculescu s-a transfomat la Rahova intr-un detinut model, tine conferinte si matura curtea penitenciarului. Cu toate acestea, oficialii puscariei spun ca mogulul nu s-a indreptat indeajuns in puscarie, pentru a putea fi eliberat conditionat. Astfel, Voiculescu a ales sa se adreseze instantei pentru a ajunge mai deveme acasa. continuă pe Adevărul

Emmanuel Macron l-a sunat pe Recep Tayyip Erdogan, pentru a-i cere eliberarea unui fotoreporter francez, arestat in Turcia

Presedintele francez Emmanuel Macron i-a solicitat, sambata, omologului sau turc, Recep Tayyip Erdogan, intr-o convorbire telefonica, sa il elibereze pe fotoreporterul francez Mathias Depardon, arestat in 8 mai, in Turcia.

Motivul pentru care Vladimir Putin nu isi ia zile libere

Presedintele rus Vladimir Putin a sustinut in repetate randuri ca munceste tot timpul si a explicat si motivul pentru care nu-si ia niciodata zile libere, potrivit Bloomberg. Nu sunt.

Motivul pentru care mai multe tari arabe au rupt legaturile cu Qatar. Cat a costat intelegerea care i-a infuriat arabi

Statul Qatar ar fi platit aproape un miliard de dolari drept rascumparare pentru eliberarea unor membri ai familiei regale rapiti in Irak, in timpul unei partide de vanatoare - sustine.

Adevaratul motiv pentru care un artist celebru s-a retras in ultima clipa de la concertul One Love Manchester

Cantaretul american Usher a fost marele absent de la concertul caritabil al Arianei Grande, One Love Manchester, chiar daca numele lui aparea pe posterul care anunta evenimentul. Fanii artistului s-au.

VIDEO Comuna din Romania pentru care oamenii abandoneaza orasele. Pretul unei locuinte porneste de la 30.000 de euro

Curata si cocheta, comuna Ciugud, din Alba, poate fi un model pentru orice oras. Sute de tineri s-au mutat in ultimii ani acolo, atrasi de conditiile de trai.

Motivul pentru care Ariana Grande poarta mereu aceeasi coafura. E dureros ce se intampla cu parul ei!

Daca e ceva mai intrigant la Ariana Grande, este vesnica ei coafura, la care nu vrea sa renunte nici in ruptul capului, scrie tvhappy. ro. Si nu, nu este vorba de o amprenta personala, ci de.

Presedintele moldovean Igor Dodon a gasit motivul pentru care nu vrea in UE: Brexit-ul

Republica Moldova nu poate adera la Uniunea Europeana UE) asa cum se prezinta aceasta acum, in conditiile in care Marea Britanie a votat pentru parasirea blocului comunitar, a declarat presedintele moldovean, Igor Dodon.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )