Libnet.ro
UNICEF

21:30

Motivul incredibil pentru care o femeie a trebuit sa-si poarte bebelusul mort in pantec: Trebuia sa salvez...

Antena3 Antena3,
Motivul incredibil pentru care o femeie a trebuit sa-si poarte bebelusul mort in pantec: Trebuia sa salvez...

Dupa ce a facute eforturi uriase pentru a avea un copil, un cuplu a aflat minunata veste ca vor avea gemeni. Bucuria lor, insa, a fost de scurta durata. in saptamana 18 de sarcina, Emma si Ma. continuă pe Antena3

Punctul de intalnire: Motivul incredibil pentru care Becali a refuzat afacerea pe care i-a propus-o Donald Trump

Un interviu savuros in care Gigi Becali vorbeste despre faima, avere si inchisoare a aparut in presa de peste Ocean. Fata in fata cu reporterii New York Times, latifundiarul din Pipera.

Motivele pentru care te afli mereu in intarziere

Unii oameni se afla mereu in intarziere si, probabil, ca in momentul acesta iti trece si tie prin minte un reprezentant care corespunde descrierii, si acum exista si o explicatie stiintifica pe care acestia o pot invoca atunci cand sunt trasi la raspundere. Aparent nu exista un singur motiv pentru care cineva ar fi predispus [].

Marturii CUTREMURATOARE! Dorin Cocos, martor protejat al DNA. Fostul sot al Elenei Udrea a acceptat sa spuna tot: Asta e si explicatia pentru care a luat numai 2 ani si 4 luni de inchisoare (VIDEO)

Jurnalistul Andrei Badin de la Flux 24 a declarat, miercuri seara, pentru B1 TV, ca are documente si informatii exclusive care indica faptul ca Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, a devenit martor protejat.

Ozana Barabancea, adevaratul motiv pentru care a ales sa fie singura

A trecut printr-un divort, iar Ozana Barabancea a optat pentru singuratate pentru a-si creste cei doi copii. Recent, vedeta a recunoscut de ce a ales o astfel de viata. Nu-mi lipseste nimic. Nu-mi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )