Libnet.ro
UNICEF

10:45

Motivul pentru care un lac format intr-un crater vechi de 50.000 de ani si-a schimbat culoarea, brusc, in roz

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care un lac format intr-un crater vechi de 50.000 de ani si-a schimbat culoarea, brusc, in roz

Culoarea unui lac format intr-un crater vechi de 50. 000 de ani, i-a bulversat pe oamenii de stiinta. Lacul Lonar, situat in districtul Buldhana, Maharashtra, India, a fost creat printr-o coliziune de asteroizi cu impact asupra pamantului in timpul Epoca Pleistocenului. continuă pe Adevărul

Incident aviatic la Cluj: motivul pentru care un avion a redecolat la cateva secunde dupa aterizare!

Un incident aviatic mai putin obisnuit s-a petrecut in aceasta dimineata, pe Aeroportul Internationa.

ADVERTORIAL 3 motive pentru care sa apelati la o firma de servicii funerare sector 1

Decesul unei persoane din familie poate fi un eveniment marcant pentru multi oameni! Cu totii vom trece insa prin astfel de momente si trebuie sa fim pregatiti pentru ele. Realizarea ceremoniei de inmormantare necesita timp si cunostinte specifice! Iar daca va aflati deja in situatia in care trebuie sa va ocupati de organizarea completa a acesteia, probabil n-aveti deloc dispozitia necesara. Totusi, puteti apela la o firma de servicii funerare sector 1. Aflati cele trei motive pentru care sa o faceti!.

Gabriela Firea: Nu exista nicio motivatie legala, logica si umana pentru care este inchis Spitalul Colentina

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea a transmis sambata un mesaj ferm pentru apostolii apocalipsei. Ea le-a cerut ferm redeschiderea spitalului Colentina, considerand ca nu exista nicio motivatie pentru care acesta a ramas inchis pentru pacientii cronici.

Donald Trump a fost indragostit de Carla Bruni. Care este motivul pentru care s-a casatorit cu Melania

Donald Trump a jonglat cu multe femei frumoase in tinerete, iar cele trei mariaje bifate si numeroasele sale aventuri demonstreaza asta. Unele dintre ispite au fost la indemana chiar si pentru un miliardar precum Trump.

Moara lui Asachi, prima fabrica de hartie din Moldova. Ciudata materie prima folosita si motivul pentru care a dat faliment

Ziarul Telegraful consemna, in 1926, ca, prin fondarea ei, Gheorghe Asachi a desteptat spiritul national romanesc si industria nationala, lucrand pururi pentru renasterea Patriei.

ULTIMA ORA. Lista Zonelor Verzi, tarile pentru care nu aplica izolarea, a fost actualizata. Noi destinatii de calatorie pentru romani

Premierul Ludovic Orban a convocat luni Comitetului National pentru Situatii de Urgenta pentru o decizie de ultima ora - actualizarea listei cu statele exceptate de la aplicarea masurilor de carantina izolare. Italia, Irlanda, Finlanda, Estonia si teritoriul european al Frantei au fost incluse pe lista zonelor verzi, catre care si traficul aerian va fi reluat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )