Libnet.ro
UNICEF

09:30

Motivul pentru care Printul Charles si-a aniversat ziua de nastere cu sase luni inainte

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care Printul Charles si-a aniversat ziua de nastere cu sase luni inainte

Printul Charles a sarbatorit de acum aniversarea de 70 de ani, desi el este nascut pe data de 14 noiembrie. Atunci cand urmeaza sa vii la tron, in linia succesorala, esti sarbatorit intregul an. Mai. continuă pe Antena3

Motivul pentru care este bine sa mananci inghetata. Sigur nu te gandeai la asta

Pe timpul verii, inghetata este unul dintre cele mai apreciate deserturi, pentru efectul sau racoritor si pentru marea varietate de combinare, cand vine vorba de arome. Dincolo de toate acestea, inghetata aduce.

Motivul pentru care este bine sa porti protectie solara si in avion

Protectia solara trebuie aplicata pe fata chiar si atunci cand zburati cu avionul. Razele UVB si UVA pot patrunde in avion, din cauza nivelului de inatime foarte ridicat, care poate provoca afectiuni.

Cuvintele dureroase pe care printul Harry i le-a spus lui Meghan Markle inainte ca ea sa accepte cererea in casatorie

Printul Harry a fost pana pe 19 mai unul dintre cei mai ravniti burlaci, insa putina lume stie motivul adevarat pentru care mezinul familiei regale nu a mers pana acum in fata altarului. Harry a avut p?.

Motivul nestiut pentru care Halep merge la meciurile lui Nadal: Totul a iesit la iveala

Simona Halep a atras atentia presei dupa ce vineri a ales ca in loc sa se antreneze pentru finala cu Sloane Stephens, a ales sa se duca sa urmareasca meciul lui Rafael Nadal din semifinale impotriva lui Juan Ma.

Motivul incredibil pentru care chinezii au intodus recunoasterea faciala in toaletele publice

Inteligenta artificiala a ajuns in cele mai neasteptate locuri din China, chiar si in toaletele publice unde aparate de recunoastere faciala distribuie hartie igienica utilizatorilor pentru a face economie,.

Motivul ascuns pentru care Printesa Diana purta un plic din satin la toate evenimentele

La fiecare eveniment formal, Printesa Diana purta o poseta plic din satin, pe care o asorta cu tinuta sa. Rolul acestui accesoriu nu era, insa, numai de a tine cateva obiecte personale ci avea un scop bine.

VIDEO Sustinator PSD Dolj, despre motivul pentru care merge la Bucuresti: M-a chemat primarul. Nu stiu ce trebuie sa fac acolo

Organizatia PSD Dolj s-a mobilizat pentru mitingul de sambata, 9 iunie, iar 20. 000 de oameni incolonati au urcat in mijloacele de transport si au plecat spre Capitala. Unii sustinatori au declarat ca au venit la miting dintr-un singur motiv: au fost chemati de primar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )