Libnet.ro
UNICEF

11:30

Muhammad Ali a fost spitalizat pentru pneumonie

Hotnews Hotnews,
 Muhammad Ali a fost spitalizat pentru pneumonie

Fostul pugilist Muhammad Ali a fost spitalizat pentru o usoara pneumonie, a anuntat, sambata, postul ESPN, citandu-l pe purtatorul de cuvant al fostului campion mondial la categoria grea. continuă pe Hotnews

Fosta legenda a boxului mondial, a ajuns la spital cu pneumonie

Fostul pugilist Muhammad Ali a fost spitalizat pentru o usoara pneumonie, a anuntat, sambata, postul ESPN, citandu-l pe purtatorul de cuvant al fostului campion mondial la categoria grea.

Muhammad Ali in spital

Fostul campion mondial al greilor, legendarul Muhammad Ali, a fost spitalizat in noaptea de sambata spre duminica din cauza unor probleme medicale.

Cei doi romani si italianul arestati in Muntenegru au fost inculpati pentru terorism in SUA

Cei doi cetateni romani si italianul arestati la inceputul saptamanii in Muntenegru, in timp ce incercau sa vanda armament gruparii teroriste FARC, au fost inculpati pentru terorism in Statele Unite,.

Contul de Facebook al Mihaelei Radulescu a fost blocat pentru mesaje denigratoare, prin decizie in instanta

Contul de Facebook al Mihaelei Radulescu a fost blocat, dupa ce artista a postat mai multe mesaje denigratoare la adresa fostului sot al celei mai bune prietene, Dana Gutila Budeanu, relateaza Cancan. Mai mult,.

Un parlamentar FIDESZ a fost amendat pentru ca a votat impotriva unui proiect de lege initiat de partidul sau

Un parlamentar ungar din partidul de guvernamant Fidesz a fost amendat cu 300. 000 de forinti aproape o mie de euro) dupa ce a votat impotriva unei legi propuse de partid si s-a abtinut la o alta, scrie cotidianul ungar vs. hu, citat de bbj. hu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )