Libnet.ro
UNICEF

08:00

Munca detinutilor a adus anul trecut 10 milioane de euro Administratiei Penitenciarelor

Adevărul Adevărul,
Munca detinutilor a adus anul trecut 10 milioane de euro Administratiei Penitenciarelor

Desi doar o treime dintre condamnati merg la munca, anual Administratia Penitenciarelor incaseaza zeci de milioane de euro din activitatile acestora, mai exact circa 30 de milioane de euro in ultimii doi ani. continuă pe Adevărul

Solina Romania anunta primele actiuni de reconstruire a fabricii de 10 milioane de euro de la Alba Iulia, distrusa in incendiul din 2019

In urma cu exact 1 an, fabrica Solina din Alba Iulia era distrusa de un incendiu urias care a provocat pagube de peste 10 de milioane de euro. Acum, reprezentantii societatii se pregatesc pentru reconstruirea fabricii.

Tibi Useriu a depasit zona unde anul trecut a fost scos din Yukon Arctic din cauza degeraturilor

Sportivul Tibi Useriu a anuntat ca a parcurs intr-o singura zi 100 de kilometri la Yukon Arctic, competitia de la Cercul Polar, la temperaturi sub -20 de grade, si a depasit zona unde anul trecut a fost scos din cursa din cauza degeraturilor. Atletul acuza, insa, dureri de stomac.

Fermierii ar putea primi un ajutor de minimis de 39,47 milioane euro

Fermierii ar putea primi un ajutor de minimis de 39,47 milioane euro pentru cultivarea rosiilor in sere, potrivit unui proiect de Hotarare privind aprobarea schemei Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de sustinere a produsului tomate in spatii protejate pentru anul 2020, publicat in dezbatere pe site-ul Ministerului Agriculturii.

10 mil euro, pentru cercetari privind coronavirus

Comisia Europeana a anuntat ca a decis alocarea a 10 milioane de euro, pentru cercetari cu privire l.

Elcen a facut o plangere prealabila impotriva Primariei Capitalei. Compania cere plata unei subventii de peste 61 milioane euro

Producatorul de energie electrica si termica Elcen a anuntat, luni, ca a facut o plangere prealabila impotriva Primariei Capitalei prin care cere ca aceasta sa isi indeplineasca obligatia de a vira in avans subventia de 294,35 milioane lei 61,6 milioane euro).

Radiocom vrea sa cumpere servicii de paza in valoare de 7,9 milioane euro

Societatea Nationala de Radiocomunicatii Radiocom) vrea sa cumpere servicii de paza in valoare de pana la 37,87 milioane lei 7,9 milioane euro), fara TVA.

Peste 9.500 de interventii la situatii de urgenta, gestionate de ISU Ialomita anul trecut

In anul 2019, subunitatile ISU Ialomita au desfasurat un numar de 9. 547 de interventii in medie 25,28 pe zi), din care 7. 867 au reprezentat interventii SMURD si 1. 680 au fost interventii pentru situatii de urgenta.

Finantare de 1,2 milioane Euro pentru o aplicatie romaneasca de mobil

Aplicatia romaneasca Beez, de fidelizare a consumatorilor in comert, a obtinut o finantare de capital de risc de 1,2 milioane de euro de la doua fonduri de investitii din Romania pentru a-si continua dezvoltarea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )