Libnet.ro
UNICEF

05:30

A MURIT Zina Dumitrescu! Mama modei din Romania NE-A PARASIT!

B1 B1,
A MURIT Zina Dumitrescu! Mama modei din Romania NE-A PARASIT!

A murit Zina Dumitrescu, potrivit SpyNews. Mama modei din Romania s-a stins din viata, joi, la 82 de ani. Zina Dumitrescu si-a petrecut ultimii ani la un azil de batrani din apropiere de. continuă pe B1

A murit Zina Dumitrescu. Mama Zina avea 82 de ani

Zina Dumitrescu, celebra creatoare de moda, a murit. Mama Zina, asa cum era alintata de cei dragi, avea 82 de ani.

Zina Dumitrescu a murit. Cine a fost mama modei din Romania

Zina Dumitrescu a murit. Fosta creatoare de moda avea 82 de ani. Ea a fost supranumita, datorita muncii ei, mama modei din Romania. Zina Dumitrescu a murit la varsta de 82 de ani pe 28 martie. Decesul a fost anuntat pentru ora 15:10. Zina Dumitrescu s-a nascut in Republica Moldova in 1936. Dupa razboi familia [] .

BREAKING NEWS! A murit Zina Dumitrescu!

Dupa o lunga perioada in care s-a confruntat cu numeroase probleme de sanatate, Zina Dumitrescu, una dintre figurile marcante ale modei romanesti, s-a stins din viata astazi, la varsta de 82 de ani! .

Zina Dumitrescu a murit. Mama modei din Romania avea 82 de ani

Celebra creatoare de moda Zina Dumitrescu a murit. Vom reveni cu amanunte.

Zina Dumitrescu, o viata ca-n filme: care a fost marele ei regret si cum a refuzat sa lucreze pentru Elena Ceausescu FOTO

Zina Dumitrescu, supranumita mama modei din Romania, a murit la varsta de 82 de ani dupa o viata demna de un film. Creatoarea de moda a cunoscut-o pe faimoasa Coco Chanel si a refuzat-o pe Elena Ceausescu, a iubit si a fost iubita.

S-A AFLAT! Ce avere lasa in urma Zina Dumitrescu

Zina Dumitrescu a lasat in urma o avere impresionanta. Mama modei romanesti provenea dintr-o familie buna, avand in vedere ca tatal ei fusese comandant in Garda Regala, iar bunica ei era contesa.

Cum arata azilul in care a murit Zina Dumitrescu. Fiul ei a internat-o in urma cu 7 ani

Zina Dumitrescu a murit pe 28 martie 2019. Creatoarea de moda s-a stins din viata la varsta de 82 de ani, la 15:10, pe 28 martie 2019. Mama Zina a fost internata de fiul ei, in mare secret, intr-un.

Zina Dumitrescu a murit la 82 de ani. Mama modei romanesti era internata intr-un azil. Era tinuta in viata cu ajutorul perfuziilor VIDEO

Zina Dumitrescu a murit la 82 de ani, in urma unui stop cardio-respirator. Un echipaj SMURD a fost solicitat in cursul zilei de joi, la azilul din Snagov. Medicii au incercat sa o resusciteze mai bine de o ora,.

ZINA DUMITRESCU A MURIT. Cum a cunoscut-o creatoarea pe Coco Chanel

Zina Dumitrescu s-a stins din viata in aceasta dupa-amiaza, la varsta de 82 de ani. Casatorita de trei ori, creatoarea a avut sansa sa o.

ZINA DUMITRESCU A MURIT. Care era ultima dorinta a creatoarei de moda

Zina Dumitrescu avea o ultima dorinta arzatoare. Desi in ultima vreme se simtea tot mai rau, creatoarea a refuzat internarea. in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2305 seconds )