Libnet.ro
UNICEF

01:05

Muschii Romaniei contra FMI. Dupa Ponta si Voinea, a venit randul lui Basescu sa se revolte. A gresit FMI in relatia cu Romania sau Romania in relatia cu Fondul?

Hotnews Hotnews,
 Muschii Romaniei contra FMI. Dupa Ponta si Voinea, a venit randul lui Basescu sa se revolte. A gresit FMI in relatia cu Romania sau Romania in relatia cu Fondul?

E de bon ton sa te revolti din cand in cand impotriva FMI. In urma cu cativa ani, cel care isi incorda muscghii era actualul premier, Victor Ponta. Dupa cateva luni, actualul ministru delegat pentru Buget, Liviu Voinea, i-a scris Christinei Lagarde sa ii spuna ca politicile FMI in Romania nu sunt bune. Acum, se revolta presedintele Basescu, spunand ca politica fiscal-bugatara aprobata de FMI este gresita. Intre timp, chiar si oficialii FMI admit ca au mai gresit pe ici pe colo in politicle de austeritate impuse unor state. Daca mai punem la socoteala esecurile majore ale politicilor FMI in Argentina si nu numai acolo), nu poti sa nu te intrebi cat la suta din mesalui presedintelui este calcul electoral si cat e convingerea sa fundamentala, intima?. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: Voi avea discutii cu FMI dupa ce revin in tara privind politica fiscal-bugetara a Guvernului (VIDEO)

Presedintele Basescu a declarat, la Aeroportul H. Coanda, inainte de plecarea la Summit-ul UE-Africa, ca va avea discutii cu FMI, dupa ce va reveni de la Bruxelles. Seful statului a precizat ca va discuta cu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )