Libnet.ro
UNICEF

11:30

nalta Curte a contestat la Curtea Constitutionala legea privind executarea pedepselor

Hotnews Hotnews,
 nalta Curte a contestat la Curtea Constitutionala legea privind executarea pedepselor

Inalta Curte de Casatie si Justitie a sesizat Curtea Constitutionala in privinta legii ce permite ca unele persoane sa poata executa pedepsele cu inchisoarea la domiciliu, transmite Digi 24. continuă pe Hotnews

Presedintele Iohannis sesizeaza la Curtea Constitutionala legea prin care Monitorul Oficial trece de la Guvern la Camera Deputatilor

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat la Curtea Constitutionala legea prin care Monitorul Oficial trece sub autoritatea Camerei Deputatilor, de sub autoritatitea Guvernului. Seful statului ceruse parlamentului sa reexamineze legea, insa parlamentarii nu au modificat proiectul pe fond.

iCCJ a constestat legea privind executarea pedepselor

Inalta Curte de Casatie si Justitie a sesizat Curtea Constitutionala in privinta legii ce permite ca unele persoane sa poata executa pedepsele cu inchisoarea la domiciliu, transmite Digi 24.

Legea inchisorii acasa, atacata de Instanta Suprema la Curtea Constitutionala

Inalta Curtea de Casatie si Justitie a decis sa atace la Curtea Constitutionala legea votatamiercuri in Camera Deputatilor, care prevede ispasirea unor pedepse in weekend sau la domiciliu. Camera.

Curtea Constitutionala a admis sesizarea presedintelui Iohannisprivind modificarea statului functionarului public

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis astazi, cu unanimitate de voturi, sesizarea facuta de presedintele Klaus Iohannis cu privire la legea de modificare a statutului functionarului public.

Legea privind statutul functionarului public parlamentar - neconstitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a admis, astazi, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra actului normativ care modifica Legea nr. 7/2006 privind statutul functionarului public parlamentar si a stabilit ca dispozitiile acestei legi sunt neconstitutionale, transmite News. ro.

CCR admite o sesizare a lui Iohannis: Legea privind statutul functionarului public parlamentar a fost adoptata cu ncalcarea principiului bicameralismului

Legea privind statutul functionarului public parlamentar a fost adoptata cu incalcarea principiului bicameralismului, a decis, joi, Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), care a admis o obiectie de neconstitutionalitate formulata de presedintele Klaus Iohannis.

Curtea Constitutionala a admis sesizarea lui Iohannis privind statutul functionarilor parlamentari - surse

Curtea Constitutionala a admis joi sesizarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la actul normativ pentru modificarea si completarea Legii 7/2006 privind statutul functionarului public parlamentar, au declarat joi pentru Agerpres surse din CCR.

Klaus Iohannis nu vrea Monitorul Oficial in subordinea lui Liviu Dragnea: Curtea Constitutionala a fost sesizata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala privind proiectul de lege prin care Monitoriul Oficial este mutat din subordinea Guvernului in cea a Camerei Deputatilor. Printre.

Curtea Constitutionala ar putea decide joi daca accepta sesizare lui Iohannis privindstatutul functionarilor parlamentari

Curtea Constitutionala ar putea lua joi o decizie in cazul sesizarii presedintelui Klaus Iohannis referitoare la actul normativ pentru modificarea si completarea Legii 7/2006 privind statutul functionarului public parlamentar, transmite Agerpres.

Eugen Nicolicea, despre initiativa privind executarea pedepsei la domiciliu si in weekend: Jurnalistii au prezentat proiectul intr-un mod mai mult sentimental

Deputatul PSD Eugen Nicolicea i-a acuzat pe jurnalisti ca au prezentat intr-un mod mai mult sentimental decat juridic proiectul privind executarea pedepsei la domiciliu si in weekend, informeaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )