Libnet.ro
UNICEF

10:30

Negocieri secrete: Klaus Iohannis l-ar fi chemat la Cotroceni pe Calin Popescu Tariceanu, dupa alegerile parlamentare

B1 B1,
Negocieri secrete: Klaus Iohannis l-ar fi chemat la Cotroceni pe Calin Popescu Tariceanu, dupa alegerile parlamentare

Informatii bomba ies la iveala in legatura cu negocierile pentru noul guvern. Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a avut o intalnire la Cotroceni cu seful statului Klaus Iohannis,. continuă pe B1

Consultari la Palatul Cotroceni: Delegatia liberalilor a inceput discutiile cu Klaus Iohannis

Consultari cu scandal la Palatul Cotroceni. Liberalii au inceput miercuri, la ora 11. 00, discutiile cu presedintele Klaus Iohannis, dupa esecul de la alegerile de duminica. Delegatia liberalilor.

Consultari la Palatul Cotroceni: Delegatia USR a inceput discutiile cu Klaus Iohannis

00 Consultarile de la Palatul Cotroceni continua, cu discutiile dintre presedintele Klaus Iohannis si delegatia USR. 50 Presedintele interimaral PNL, Raluca Turcan, a.

Klaus Iohannis: Nu este dorinta mea sa transform PNL intr-un partid de buzunar (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a comentat vineri, intr-o conferinta de presa de la Palatul Cotroceni afirmatia lui Ludovic Orban, conform careia seful PNL nu este partidul de buzunar al sefului.

Klaus Iohannis, declaratii de presa, de la ora 14.30

La finalul reuniunii Consiliului European, presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 14. 30, la Palatul Cotroceni. Totodata, seful statului este asteptat sa aiba o reactie in urma declaratiilor presedintelui PSD Liviu Dragnea, care a spus ca va face o nominalizare de nerefuzat pentru functia de premier.

LIVE TEXT. Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa, la doua zile dupa alegerile parlamentare. Seful statului a declarat, in octombrie, ca nu va numi un premier cu probleme penale

La doua zile de la alegerile parlamentare, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va face declaratii la ora 12. 00, la Palatul Cotroceni. Duminica, seful statului, a publicat pe pagina sa de Facebook, un mesaj de mobilizare a electoratului la vot.

Ora 12.00. Klaus Iohannis, prima reactie dupa alegeri

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, astazi, la ora 12. 00, la Palatul Cotroceni. Este prima iesire publica a presedintelui dupa alegerile parlamentare de duminica, in care PSD a obtinut o victorie zdrobitoare.

Klaus Iohannis: Legea care permite cresterea salariilor in Educatie si Sanatate a fost promulgata de mine astazi. Este constitutionala

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, intr-o conferinta de presa la intorcerea de la Bruxelles, faptul ca a promulgat vineri legea privind majorarile salariale din Sanatate si Educatie.

Klaus Iohannis: Votul popular de la aceste alegeri nu a desemnat niciun partid cu majoritate absoluta. Saptamana viitoare voi chema la consultari partidele politice

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat vineri ca saptamana viitoare va convoca noul Parlament, dupa care va chema reprezentantii partidelor la consultari pentru desemnarea unui premier. Avem.

Presedintele Klaus Iohannis: Voi convoca noul Parlament in 20 decembrie, iar in 21 decembrie partidele la consultari

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca va convoca noul Parlament marti, in 20 decembrie, la ora 12. 00, iar pentru miercuri, 21 decembrie, va convoca consultari cu partidele politice. Stire in curs de actualizare.

Klaus Iohannis va retrimite in Parlament legea PSD care elimina 102 taxe

Presedintele Klaus Iohannis va retrimite in Parlament legea PSD privind eliminarea a 102 taxe nefiscale si tarife, apreciind ca nu este bine sa se renunte fara o discutie calma si asezata la taxa radio si TV.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2277 seconds )