Libnet.ro
UNICEF

07:45

Nelu Tataru: Primele teste rapide pentru COVID-19 vor ajunge in UPU din 5 sau 6 noiembrie

B1 B1,
Nelu Tataru: Primele teste rapide pentru COVID-19 vor ajunge in UPU din 5 sau 6 noiembrie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a precizat miercuri ca primele tester rapide pentru depistarea noului coronavirus vor ajunge la sfarsitul acestei saptamani si vor putea fi folosite in Unitatile Primiri. continuă pe B1

Nelu Tataru: Primele teste rapide vor ajunge joi sau vineri in Unitatile de Primiri Urgente

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat ca primele teste rapide pentru depistarea celor infectat.

VIDEO Tataru: Din 5 sau 6 noiembrie vor ajunge in UPU primele teste rapide pentru COVID-19 Nu cred ca vom avea lockdown

Incepand din 5 sau 6 noiembrie vor ajunge la unitatile de primiri urgente ale spitalelor testele rapide pentru COVID-19, fiind vorba despre 43. 000 de teste care vor fi distribuite in prima faza, a anuntat miercuri ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El spune ca astfel se va reduce aglomeratia din UPU, pentru ca pacientii vor putea primi rapid rezultatele testului, iar in functie de acesta vor fi distribuiti in spitale.

Ministrul Sanatatii anunta ca zilele acestea vor ajunge in spitale primele teste rapide pentru depistarea infectiei cu noul coronavirus

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca in zilele urmatoare unitatile de primiri urgente ale spitalelor vor incepe sa primeasca teste rapide pentru depistarea infectiei cu SARS-CoV-2.

DigiSport: Verdictul unui medic roman in legatura cu noile teste rapide pentru COVID-19

Andreea Moldovan, directorul medical al spitalului de boli infectioase din Brasov, a vorbit despre relevanta noilor teste rapide pentru COVID-19 anuntate de Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului.

Farmaceutica Remedia asigura teste rapide pentru depistarea SARS-CoV-2

Farmaceutica Remedia RMAH) asigura teste rapide pentru detectarea calitativa a antigenului SARS-CoV-2, se arata intr-un comunicat al companiei listata la Bursa de Valori Bucuresti BVB), ce a fost remis Redactiei.

Nelu Tataru: 43.000 de teste rapide COVID vor fi distribuite joi in unitatile de primire urgente

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa ca, incepand de joi, vor fi distribuite in unitatile de primiri urgente ale spitalelor testele rapide pentru depistarea COVID-19.

Nelu Tataru: Nu putem sa inchidem tot pentru ca in anumite zone sunt focare! Nici nu vreau sa ma gandesc la Craciun!

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca nu se va ajunge la un lockdown doar din cauza unor zone unde apar focare. Adaptarea o facem de la localitate la localitate.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Nu putem sa inchidem tot pentru ca in anumite zone sunt focare pe care le putem gestiona. Nu intentionam sa ajungem la un stat politienesc (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni seara in cadrul emisiunii Talk B1, ca deciziile de carantinare nu pot fi luate la nivelul intreegii tari, ci doar la nivel local, in zonele unde sunt i.

Nelu Tataru: Nu exista un blocaj la ATI. Romania asteapta sosirea a 1 milion de teste

Nelu Tataru a declarat, duminica, la Iasi, ca nu exista un blocaj in sectiile de terapie intensiva si ca a fost un an de modernizare fortata in spitale. Ministrul Sanatatii a anuntat, de asemenea, ca asteptam sosirea in tara a unui milion de teste.

NELU TATARU: in total, in Cluj vor exista 63 de paturi de terapie intensiva si 600 pentru patologie medie COVID

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi, la Cluj-Napoca, ca sectiile de terapie intensiva sunt cele care necesita in acest moment o extindere a numarului de paturi pe fondul evolutiei SARS-CoV-2 si ca, in total, in judetul Cluj vor exista 63 de paturi pentru terapie intensiva si 600 de paturi de patologie medie pentru COVID.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )