Libnet.ro
UNICEF

07:30

Nicolas Maduro da vina pe telenovele pentru cresterea criminalitatii din Venezuela

Antena3 Antena3,
 Nicolas Maduro da vina pe telenovele pentru cresterea criminalitatii din Venezuela

Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a acuzat posturile de televiziune, care transmit telenovele, pentru cresterea ratei criminalitatii din aceasta tara, in timpul unei intalniri cu reprezentantii. continuă pe Antena3

Raed Arafat: Buget de 270 de milioane de lei pentru actiunile prioritare din medicina de urgenta

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat afirma ca pentru acest an s-au alocat de la buget 270 de milioane de lei pentru actiunile prioritare din medicina de urgenta, pe programe de terapie intensiva, infarct, trauma, accidente vasculare cerebrale si recoltare mobila de sange. Raed Arafat a anuntat, sambata, intr-o conferinta de presa la Targu Mures, ca in acest an s-au alocat de la buget 270 de milioane de lei pentru cinci tipuri de actiuni prioritare legate de urgenta, complementare acesteia.

Raed Arafat: S-au alocat 270 de milioane de lei pentru actiunile prioritare din medicina de urgenta

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat afirma ca pentru acest an s-au alocat de la buget 270 de milioane de lei pentru actiunile prioritare din medicina de urgenta, pe programe de terapie.

Arafat: Buget de 270 de milioane de lei pentru actiunile prioritare din medicina de urgenta.

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat afirma ca pentru acest an s-au alocat de la buget 270 de milioane de lei pentru actiunile prioritare din medicina de urgenta, pe programe de terapie intensiva, infarct, trauma, accidente vasculare cerebrale si recoltare mobila de sange. Raed Arafat a anuntat, sambata, intr-o conferinta de presa la Targu Mures, ca in acest an s-au alocat de la buget 270 de milioane de lei pentru cinci tipuri de actiuni prioritare legate de urgenta, .

Avertizari de ceata si polei pentru 11 judete din Transilvania si Moldova.

11judete din Transilvania si Moldova se afla sub cod galben de ceata si polei, conform Agerpres. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, intre orele 8,05 si 11,00, local in judetele Harghita, Alba si Covasna, precum si pe drumurile nationale si europene aferente, inclusiv in municipiul Miercurea Ciuc, se va semnala ceata, care va determina o vizibilitate redusa sub 200 de metri si, izolat, sub 50 de metri. De asemenea, intre orele 8,00 si 14,00, local in judetele Suceava, Botosani, .

Stiati ca au existat gradini zoologice umane pentru divertismenul occidentalilor din secolul XIX?

Pentru mai bine de un secol, inainte de aparitia mijloacelor moderne de divertisment si a turismului de masa, milioane de cetateni occidentali, dornici de senzational si necunoscut, vizitau cele mai exotice.

Statul a primit 4 oferte pentru reteaua telecom din zonele defavorizate, proiect de 82 ...

Romtelecom, Cosmote Romania si asocierile Direct One-Electrogrup si UPC Romania-Deloitte Audit-Connection Consulting au depus luni oferte pentru concensionarea lucrarilor de construire a unei retele telecom in zone defavorizate, estimate la 370 milioane de lei, TVA inclusa 82 milioane euro), informeaza Mediafax. Pana la data de 20 ianuarie, ora 10. 00, la sediul Ministerului pentru Societatea Informationala au fost depuse oferte de catre asocierea Direct One SA si Electrogrup SA, Romtelecom, .

Ministri britanici: Marea Britanie va stopa ajutoarele sociale de locuinta pentru imigrantii someri, din aprilie

Marea Britanie va stopa ajutoarele sociale de locuinta pentru imigrantii din Uniunea Europeana care sunt someri, incepand cu luna aprilie, au declarat luni doi ministri, potrivit Reuters. Cei doi au precizat ca doresc sa repare astfel o tradare rusinoasa a muncitorilor britanici.

Bani pentru familiile sinistrate din Moldova, UITATI iN CONTURI de Ministerul de Interne

Banii donati de Ministerul de Interne pentru familiile care si-au pierdut casele in urma inundatiilor din Moldova au fost uitati in conturi, de mai bine de cinci ani. Este vorba despre aproape 2.

Raed Arafat: S-a alocat un buget de 270 de milioane de lei pentru actiunile prioritare din medicina de urgenta

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat a anuntat, sambata, intr-o conferinta de presa la Targu Mures, ca in acest an s-au alocat de la buget 270 de milioane de lei pentru cinci tipuri.

MOARTE ORIBILA pentru doua femei din Constanta

Sfarsit cumplit pentru doua femei, mama si fiica, din comuna constanteana Limanu. Trupurile lor au fost gasite carbonizate in propria locuinta care a fost cuprinsa de un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )